Küfür. Berbat, iğrenç bir alışkanlık. Bence sigaradan daha tehlikeli.
Kendimce tedavi yöntemleri deniyorum ve küfrü oldukça azalttım. Günde birkaç kezden şu an belki de haftada birkaç keze indi, ilerleyen günlerde ayda birkaç kez, yılda birkaç kez diye götürmeye çalışacağım bu alışkanlığı.
@Seraphenthia Honor of Kings. Kapalı betada mekanikleri hoşuma gitmişti. MLBB bana çok basit geliyor. Geçen tekrar yükleyip %90 winrate ile elmas olup tekrar sildim. (Adı galiba elmas değil ama olsun. Siz anladınız.)
Aslında tam tersi. Onda Epik, Efsane, Mistik seviyesi var ve Rank atlaman zor. Şöyle zor: Takıma Full Arap, İran'lı, Gürcü gibi daha bot ülkelerden atıyor ve sen oyunu taşıyıp MVP olsan bile kaybediyorsun. Oyunda bir dengesizlik var ve bunu çözemiyorlardı.
Bazen biraz fazla güveniyorum herkese. Yani iyi davranmaya çalışıyorum. Bazı insanlar hak etmeseler bile yine de iyi ve saygılı olmaya çalışıyorum. Dediklerim kötü ve suçlu olanlar.
Küfür. Berbat, iğrenç bir alışkanlık. Bence sigaradan daha tehlikeli.
Kendimce tedavi yöntemleri deniyorum ve küfrü oldukça azalttım. Günde birkaç kezden şu an belki de haftada birkaç keze indi, ilerleyen günlerde ayda birkaç kez, yılda birkaç kez diye götürmeye çalışacağım bu alışkanlığı.
Hiç sormayın hocam. O bende de var ve bırakmaya çalışınca bu sefer başka kelimeler bağımlılık yapıyor. Mesela eskiden a*k çok kullanıyordum cümle sonlarında/başlarında ve şimdi bırakmaya çalışınca onun yerine full oğlum, lan gibi kelimeler bağımlılık yapmaya başlıyor. Bu bence küfürden de kötü. Çünkü insanlar o küfre alışık ama mesela yanımda birisi sürekli bana oğlum dese bir süre sonra takmaya başlarım.
Bazen biraz fazla güveniyorum herkese. Yani iyi davranmaya çalışıyorum. Bazı insanlar hak etmeseler bile yine de iyi ve saygılı olmaya çalışıyorum. Dediklerim kötü ve suçlu olanlar.