dixtuel

Uzman
Merhaba,

Temu'dan bu DualSense şarj istasyonunu almayı düşünüyorum fakat orijinal olmadığı için kola zarar verir mi emin olamadım. Yardımcı olur musunuz?

Orijinal tavsiye ederim. En azından PS markasının lisans verdiği ürünler de var, onu tercih etmenizi öneriyorum. Lisanslı ürünler tam uyumluluk sunarlar ve sorun yaşamazsınız. Aynı zamanda kaliteli olurlar, fiyatları da biraz daha uygundur. Resim paylaşıyorum, bu ürünlerin köşelerinde lisans ibareleri olur genelde. Belli olsun diye farklı farklı resimler yükledim.

Dosya Ekleri

• powera-dualsense-sarj-istasyonu--resim-5923.webp
    powera-dualsense-sarj-istasyonu--resim-5923.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 67
  • images (1).webp
    images (1).webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 56
Orijinal tavsiye ederim. En azından PS markasının lisans verdiği ürünler de var, onu tercih etmenizi öneriyorum. Lisanslı ürünler tam uyumluluk sunarlar ve sorun yaşamazsınız. Aynı zamanda kaliteli olurlar, fiyatları da biraz daha uygundur. Resim paylaşıyorum, bu ürünlerin köşelerinde lisans ibareleri olur genelde. Belli olsun diye farklı farklı resimler yükledim.

Hocam fiyat olarak maalesef hiç uygun değiller.

Orijinali de ortalama 2.5-3 saatte şarj ediyor. Sorun olacağını sanmam, bütçeniz orijinaline yetmiyorsa bunu alabilirsiniz.

Hocam Temu'dan aldığım ile hemen hemen Türkiye'de Rampage RP-PS5 aynı fiyata geliyordu bende onu almaya karar verdim fakat sürekli şarjda duracağı için bataryada bir sorun falan çıkarır mı?