Detaylar
Kim cevapladı?Şarj hızı aynıysa sorun olacağını pek sanmıyorum.
dixtuel
Uzman
Hocam 2.5 saatte Full şarj yazıyor ürün fotoğraflarında. Eğer bunu almazsam Rampage RP-PS5 almayı düşünüyorum.
Orijinali de ortalama 2.5-3 saatte şarj ediyor. Sorun olacağını sanmam, bütçeniz orijinaline yetmiyorsa bunu alabilirsiniz.Hocam 2.5 saatte Full şarj yazıyor ürün fotoğraflarında. Eğer bunu almazsam Rampage RP-PS5 almayı düşünüyorum.
Orijinal tavsiye ederim. En azından PS markasının lisans verdiği ürünler de var, onu tercih etmenizi öneriyorum. Lisanslı ürünler tam uyumluluk sunarlar ve sorun yaşamazsınız. Aynı zamanda kaliteli olurlar, fiyatları da biraz daha uygundur. Resim paylaşıyorum, bu ürünlerin köşelerinde lisans ibareleri olur genelde. Belli olsun diye farklı farklı resimler yükledim.
Dosya Ekleri
dixtuel
Uzman
Orijinal tavsiye ederim. En azından PS markasının lisans verdiği ürünler de var, onu tercih etmenizi öneriyorum. Lisanslı ürünler tam uyumluluk sunarlar ve sorun yaşamazsınız. Aynı zamanda kaliteli olurlar, fiyatları da biraz daha uygundur. Resim paylaşıyorum, bu ürünlerin köşelerinde lisans ibareleri olur genelde. Belli olsun diye farklı farklı resimler yükledim.
Hocam fiyat olarak maalesef hiç uygun değiller.
Anladım hocam, her şey gönlünce olsun. Bütçe en önemlisi, haklısın.
dixtuel
Uzman
Orijinali de ortalama 2.5-3 saatte şarj ediyor. Sorun olacağını sanmam, bütçeniz orijinaline yetmiyorsa bunu alabilirsiniz.
Hocam Temu'dan aldığım ile hemen hemen Türkiye'de Rampage RP-PS5 aynı fiyata geliyordu bende onu almaya karar verdim fakat sürekli şarjda duracağı için bataryada bir sorun falan çıkarır mı?