Konuda bahsi geçen fake DS4'e sahibim. Taş çatlasın 1 ay kullanmışımdır şu an sol analogda fena bir drift problemi var. Ben de ilk başta alırken senin gibi düşünüp almıştım şimdi kenarda yatıyor kol. Maalesef ülkede alım gücü düşük, her şey pahalı farkındayım da elindeki 3 kuruş parayı da böyle çarçur etme hocam.

İndirimde 350 liraya sipariş ettim az önce, teknoloji şans işi belki beni 4 yıl götürür belki 4 gün bilemezsin, 350 lirayada bulamazdım zaten. Eli yüzü düzgün bir şey alsan 1.5-2000 TL neyse artık ne diyeyim

İndirimde 350 liraya sipariş ettim az önce, teknoloji şans işi belki beni 4 yıl götürür belki 4 gün bilemezsin, 350 lirayada bulamazdım zaten. Eli yüzü düzgün bir şey alsan 1.5-2000 TL neyse artık ne diyeyim
Bu arada kol Bluetooth ile kablosuz sağlıyor olabilir. Bu tarz bir adaptör gerektirebilir. Ama kol gelmeden böyle bir harcama yapma.

Bu arada kol Bluetooth ile kablosuz sağlıyor olabilir. Bu tarz bir adaptör gerektirebilir. Ama kol gelmeden böyle bir harcama yapma.

Hocam satıcı şarj kablosuyla yolluyor ve bilgisayarım Bluetooth destekliyor bu aparata gerek yok yani.

1746183853447.webp

Dosya Ekleri

• IMG-20250506-WA0004.webp
    IMG-20250506-WA0004.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 62