Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Kutudan anlaşılmıyor ama işlemciyi elinize alıp dikkatli bakarsanız anlaşılıyor.
İlk gördüğümde çok şaşırdım. Ama sonra nasıl olsa alabilecek param yok bana ne deyip geçtim videoyu
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Sahtesi de üretildiğine göre AMD Intel'in 13. ve 14. nesil fiyaskolarından sonra ciddi ciddi tahtta gözüküyor 
Thanos
Üstün
Kutudan anlaşılmıyor ama işlemciyi elinize alıp dikkatli bakarsanız anlaşılıyor.
Anlaşıldı, artık her aldığımız parçanın seri numarasını markaya sorgulatacağız.
Seri numarasını nasıl sahte yapmamışlar ben ona şaşırdım, bir orijinal işlemcinin seri numarasını hepsine bassalar olmaz mı?Anlaşıldı, artık her aldığımız parçanın seri numarasını markaya sorgulatacağız.
Görüntü verse bu kadar kolay fark edilmeyebilirdi bence.Takınca görüntü vermiyormus, benimki sahte mi diye kuruntu yapmayın arkaşlar.
Thanos
Üstün
Seri numarasını nasıl sahte yapmamışlar ben ona şaşırdım, bir orijinal işlemcinin seri numarasını hepsine bassalar olmaz mı?
Görüntü verse bu kadar kolay fark edilmeyebilirdi bence.
Benim gibi takıntılı adama denk gelseydi bu işlemci çalışsa bile yine bu kadar kolay fark edilirdi. Çünkü, ben her aldığım ürünü muhakkak markaya seri numarasını verip sorgulatıyorum.
Teknobiyotik, İtopya, Hepsiburada, Trendyol, Elmacık gibi güvenilir diyebileceğim satıcılar var bu liste uzar gider her yerden parça alınmaz.
Elmacık firmasının, çakma ürün vukaatları vardı diye biliyorum. Şimdi firmanın itibarını zedelemek gibi olmasın ama yanlış hatırlamıyorsam yeşil forumda bununla ilgili konular vardı.
merta0567
Başarılı
Elmacık firmasının, çakma ürün vukaatları vardı diye biliyorum. Şimdi firmanın itibarını zedelemek gibi olmasın ama yanlış hatırlamıyorsam yeşil forumda bununla ilgili konular vardı.
Oradan farklı zamanlarda 2 RAM almıştım ve birkaç ufak telef ürün almıştım benimkiler sahte çıkmadı bir daha oradan ürün almamaya çalışırım bilgilendirme için teşekkürler.