hilem2380

Başarılı
Arkadaşımın 10bin takipçili bir hesabı vardı, sahte şikayet sonrası cinsel istismar suçuyla bütün hesapları kapatılmış. İtirazı da reddedilmiş. Bot falan bahane edilip kapatılmasına tamamım da motosiklet sayfası nasıl cinsel istismardan kapatıldı anlam veremedim. Nasıl itirazda bulunabiliriz, bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımın 10bin takipçili bir hesabı vardı, sahte şikayet sonrası cinsel istismar suçuyla bütün hesapları kapatılmış. İtirazı da reddedilmiş. Bot falan bahane edilip kapatılmasına tamamım da motosiklet sayfası nasıl cinsel istismardan kapatıldı anlam veremedim. Nasıl itirazda bulunabiliriz, bilginiz var mı?

Yıl 2024. Yıl 2022 değil. Böyle bir şey vardı ama fixlendi. Zaten Instagram diyor ki istersen bütün Instagram kullanıcıları şikayet etsin eğer topluluk kurallarına uyuyorsa o hesap kapanmaz. Yani bot şikayet gibi şey yok.

Yıl 2024. Yıl 2022 değil. Böyle bir şey vardı ama fixlendi. Zaten Instagram diyor ki istersen bütün Instagram kullanıcıları şikayet etsin eğer topluluk kurallarına uyuyorsa o hesap kapanmaz. Yani bot şikayet gibi şey yok.

Haklısınız. Benim de hatırladığım şeyler vardı. Sadece taklit ile kapatma kaldı diye hatırlıyorum.

Biraz sallama gibi geldi bana ama hayırlısı. Eğer adamlar af talebini reddetiyse yapacak bir şey yok. İlk redden sonra her zaman tersliyorlar zaten.
Hocam bana da öyle geldi ama daha geçenlerde, sadece tır videosu çeken bir arkadaşı YouTube "yasaklı madde kullanmaya özendirmekten" kapattırdığı için bunun da sahte şikayetten olduğunu düşündüm.

Hocam bana da öyle geldi ama daha geçenlerde, sadece tır videosu çeken bir arkadaşı YouTube "yasaklı madde kullanmaya özendirmekten" kapattırdığı için bunun da sahte şikayetten olduğunu düşündüm.
Eğer özelden insanlara cinsel istismar tehdidi yada yapmaya meyilli yazılar yazdıysa ban yemesi aşırı normal.

Konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar yalan yanlış bilgiler vermiş gene.

Öncelikle alakalı olsun ya da olmasın, bir hesaba olağanüstü bir şikayet yağıyorsa, o hesapta anormallikler başlar. Gönderiler keşfete düşmez, hikayeler takipçilerinize gözükmez ve ardından sayfa erişime kapanır. Ancak burada nasıl oldu da hesap direkt kapandı, onu anlamadım.

Instagram'a geri bildirimde bulunun. Gene açılmıyorsa mavi tik satın alın ve direkt canlı desteğe bağlanın. Suçsuz olduğunuza eminseniz geri açarlar.