Bilinçsiz kullanıcılar kesinlikle tarayıcısına AdGuard ve bilgisayarına Kaspersky kurmalıdır. Google'da öne çıkan hiçbir siteye güvenmemek lazım.

3. link de şüpheli. Muhtemelen bizi sürekli arayan numaraların sitelerinden biri.

Bu konuda özellikle şikayetvar.com linkleri açarken dikkatli olun. Orijinal Domain'e birkaç harf ekleyip sizi şikayet etmişler diye işverenlere yazıyorlar.

Hocam 3.site güvenilir Turkcell Superonline, kendi kurduğu altyapı üzerinden fiber internet başta olmak üzere çeşitli telekomünikasyon hizmetleri veren bir Turkcell grup şirketidir.

3.link Superonline'ın sitesi fakat sitedeki kampanya SEO sayesinde Google'da öne çıkmış.

Kaynak Wikipedia

Ben Superonline sitesini sorgulattığım zaman Whois superonline.net sitenün sonuçu
Name Servers:
ns1.turkcell.com.tr
ns2.turkcell.com.tr
olarak gözükmekte, muhtemelen Turkcell'e ait ama çok süpheli gibi.

Wikipedia tam olarak doğru bir kaynak değil maalesef, orada bulunan bilgileri ben bile değiştirebilirim. Wikipedia'yı bilgi edinip doğrulama yapmadan kulllanmak pek doğru sonuç vermiyor maalesef.

Bilinçsiz kullanıcılar kesinlikle tarayıcısına AdGuard ve bilgisayarına Kaspersky kurmalıdır. Google'da öne çıkan hiçbir siteye güvenmemek lazım.

Evet, özellikle 40-50 yaş üzeri ebeveynlerimizin laptoplarına veya masaüstülerine Kaspersky veya BitDefender kurmalıyız. Çünkü gerçekten kanmaları çok olası. Bu ve bunun gibi binlerce hatta milyonlarca site var. Benim anneannemin ve büyükbabamın telefonunda ESET Free kurulu eğer bir zararlı inerse 7 24 korumasıyla algılar haberim olur. Avast da kurardım da kurmadım. Kendim bazen tarama yapıyorum Avast Mobile ile.

Bir ara BimCell araması yapınca resmî sitenin üstünde çıkıyordu böyle bir yer.

Hala öyleymiş.
1717927838728.webp
Google reis parayı veren herkese reklam verdirtiyor sanırım.