Konusu farklı, beğendim. Zaten aynı şeyleri okumaktan sıkıldığım için farklı şeyler arıyordum, güzel oldu. Listeme ekledim.
Hocam, benim gibi yapabilirsin değişik şeyler için. Kitabın kapağını seversem alıyorum. Tabii bunu kütüphaneden alıyorum. Her tarzdan kitap okumuş oluyorum. Ne anlatıyor, ona bile bakmıyorum. Beğenmezsem gidip değiştiriyorum. Nasıl olsa bedava. Benim içinde güzel oluyor. Farklı kültürler falan. Rus Edebiyatı, en sevdiğim bir edebiyat, tavsiye ederim.

Hocam, benim gibi yapabilirsin değişik şeyler için. Kitabın kapağını seversem alıyorum. Tabii bunu kütüphaneden alıyorum. Her tarzdan kitap okumuş oluyorum. Ne anlatıyor, ona bile bakmıyorum. Beğenmezsem gidip değiştiriyorum. Nasıl olsa bedava. Benim içinde güzel oluyor. Farklı kültürler falan. Rus Edebiyatı, en sevdiğim bir edebiyat, tavsiye ederim.
Şu an sırayla bütün edebiyatları deniyorum. Rus edebiyatı zaten bende vardı; hatta bayağı içerik tüketmiştim. Rus edebiyatından sadece 800-1000 sayfalık bazı eserleri okumadım. Şu an daha çok Asya edebiyatı, özellikle Kore üzerinden ilerliyorum. Ayrıca Fransız edebiyatı da hoşuma gidiyor.