Geraltın kılıcı
Üstün
Arkadaşlar, kirli sakal ve sakal türlerini sevmiyorum. Bu sebeple her gün tıraş olsam da hala sakalım uzuyor. Acaba bunu engellemenin bir yolu var mı? Aynı sorun omuz, sırt ve kollarım içinde geçerli.
Lazer epilasyona gideceksin 6 ay falan kıl çıkmıyorArkadaşlar, kirli sakal ve sakal türlerini sevmiyorum. Bu sebeple her gün tıraş olsam da hala sakalım uzuyor. Acaba bunu engellemenin bir yolu var mı? Aynı sorun omuz, sırt ve kollarım içinde geçerli.
Yüz için tıraş ol geç daha mantıklı bence. Diğer bölgeler lazer falan halledilir. Ama sakalını tamamen kaybedersen pişman olursun bence. Küçümsemek için demiyorum yanlış anlama, 15 civarı yaşlardaydın diye hatırlıyorum. Ben de o yaşlarda istemiyordum. Şuan gayet memnunum. Bakım falan zevkli oluyor uğraşım var mış gibi hissediyorum.Arkadaşlar, kirli sakal ve sakal türlerini sevmiyorum. Bu sebeple her gün tıraş olsam da hala sakalım uzuyor. Acaba bunu engellemenin bir yolu var mı? Aynı sorun omuz, sırt ve kollarım içinde geçerli.
Hocam, hoşlanmıyorum.
Hocam, sakal bana hiç yakışmıyor.Yüz için tıraş ol geç daha mantıklı bence. Diğer bölgeler lazer falan halledilir. Ama sakalını tamamen kaybedersen pişman olursun bence. Küçümsemek için demiyorum yanlış anlama, 15 civarı yaşlardaydın diye hatırlıyorum. Ben de o yaşlarda istemiyordum. Şuan gayet memnunum. Bakım falan zevkli oluyor uğraşım var mış gibi hissediyorum.
Kızlar seviyor hocam. Yanlış bilmiyorsam öyle.
Yüzünüzü tahriş etmemeye dikkat edip günlük tıraş olabilirsiniz.Hocam, hoşlanmıyorum.
Hocam, sakal bana hiç yakışmıyor.