R

Ranton Kouga

Ziyaretçi
Kesiyorum yine çıkıyor. Allah'ın hikmeti işte. Ne yapmam lazım? Sakal cilt tonumu karartıyor vallahi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de seninle aynı durumdayım, gerçekten sakal cilt tonumu karartıyor. 4-5 günde bir jiletle kesiyorum henüz çözüm yolu bulamadım. :D Ağda yaparsan daha fazla gider. Epilasyon yaptırma bence ileride sakallı olmak isteyebilirsin belli olmaz.

Ağda denenebilir, epilasyon falan bunlara girme pahalı genelde. Her ne kadar sakalı sevsem de her gün tıraş olmak bıktırıyor insanı. Ağda çok acı verirse her gün tıraş olmayı dene. Çıkmasını önlersin ama tıraş olmayı unutursan eskisinden daha gür çıkabilir her gün jilet vurduğun için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama tras olmayı unutursan eskisinden daha gür çıkabilir her gün jilet vurduğun için.

Jilet kılları gürleştirmez, kim bu safsatayı ortaya çıkardıysa helal olsun milyonlarca insan bunu savunuyor. Kılın üstüne vurduğun jilet genetiğinle mi oynayacak? İstersen kıllarını dişleye dişleye kopart yine de kılların gürleşmez, genetiğin neyse osun.

Yüzdeki cilt hassas ve ince olduğu için ağda yapmayın, yaptırmayın. Biraz mantık. @Loutermilch, jilet değil ağda daha da gürleştiriyor benim bildiğim. Kılı jilet veya makine ile almak kökünü etkilemiyor fakat ağda gibi işlemlerde kökünden yağ dokusu ile alındığında daha gür çıkma ihtimali var.