Sakallarım bir anda aşırı kaşınmaya başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seeraddar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 153

seeraddar

Yetkin
17 yaşındayım, öyle abartılı bir sakalım yok. Henüz seyrekler, derim rahatlıkla görünebiliyor.

Sakallarımın çevresi ve boynum kaşınmaya başladı. Öncelikle bit olmadığını belirteyim. Evet, eğer yarına kadar geçmezse doktora gideceğim. Ancak belki benzer bir durum yaşamış olan, bilgisi olan vardır diye konu açmak istedim. Aşırı kaşınma var şu an hatta kaşırken acıyor.

En son ne zaman tıraş oldun? Muhtemelen bir ürün yan etki yapmış olabilir. Ya da ustura ile alıyorsan tekrar çıkınca kaşıntı yapabilir bazen.

Hep aynı ürünü kullanıyorum aslında. Sadece tıraş bıçağımı değiştim 5-6 gün oldu.

Muhtemelen ondan olmuş olabilir hocam cildiniz hassas ise bıçak gereğinden sivri veya gereğinden fazla yumuşak ise vücut alışkın olmadığı için yan etki yapmış olabilir.

Tıraş oldum kızıl derililere benziyorum, her yer kıpkırmızı. Ayrıca arı sokmuş gibi oldu yüzüm, her yerinde içeriden sivilce çıkıp şişmiş. Doktora görüneceğim.

Sivilce varsa ters yönde kesiyorsun. Kılın çıktığı yönde tıraş et, hemen sonrasında sabunla yıka veya kolonya sür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…