Detaylar
Kim cevapladı?Deniz744 32
Üstün
Ben koronavirüs'ün yapay bir virüs olduğunu düşünüyorum, bir an da ortaya çıkması falan bence garip.
Hayır değil. Yapay virüs diye bir şey zaten olamaz, sadece pandeminin süresini uzatmış olabilirler. Yani gerçek bir tehlikeyi avantaja çevirmiş olabilirler.
Virüs yapay mı bilmem ama aşıların gerçek olmadığı net.
RamKokusuSeven 11
Başarılı
Umarım siz aşıların insanları öldürmek için ve para sömürmek için olduğunu düşünmüyorsunuz.Virüs yapay mı bilmem ama aşıların gerçek olmadığı net.
RamKokusuSeven 11
Başarılı
Bir teorim yok bu ile ilgili. Ama illa söyleyeceksem bence değil.Ben Koronavirüs'ün yapay bir virüs olduğunu düşünüyorum, bir an da ortaya çıkması felan bence garip.
Thanos 20
Üstün
Epstein adaları gibi gizli olayların olduğu bir dünya da bu kadar net konuşmuş olmanız garip, virüs yapabilecek potansiyeli yapılabilirdi.Hayır değil. Yapay virüs diye bir şey zaten olamaz, sadece pandeminin süresini uzatmış olabilirler.
2 doz BionTech oldum zamaında o zaman küçüktüm,ailem zorla yaptırmıştı ama şuan olsa aşı olmayacağım kesin. Gariptir ki bizim aile de çevre de kimse korona olmadı.Virüs yapay mı bilmem ama aşıların gerçek olmadığı net.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Annem çok dikkat ederdi her şeye ama korona oldu ve atlattı. Her gün uyuyordu, evin içinde de maske takıyorduk. Hatta ilaç vermeye kapıya kadar geliyorlardı, astronot gibi giyinmişlerdi.Epstein adaları gibi gizli olayların olduğu bir dünya da bu kadar net konuşmuş olmanız garip, virüs yapabilecek potansiyeli yapılabilirdi.
2 doz BionTech oldum zamaında o zaman küçüktüm,ailem zorla yaptırmıştı ama şuan olsa aşı olmayacağım kesin. Gariptir ki bizim aile de çevre de kimse korona olmadı.
Thanos 20
Üstün
Bizde hiç dikkat yoktu, herkes günlük yaşantısına devam ediyordu bende dahil.Annem çok dikkat ederdi her şeye ama korona oldu ve atlattı. Her gün uyuyordu, evin içinde de maske takıyorduk. Hatta ilaç vermeye kapıya kadar geliyorlardı, astronot gibi giyinmişlerdi.![]()
Deniz744 32
Üstün
Epstein adaları gibi gizli olayların olduğu bir dünya da bu kadar net konuşmuş olmanız garip, virüs yapabilecek potansiyeli yapılabilirdi.
Şimdi siz bireysel eylemlerle küresel eylemleri bir tuttunuz. Epstein bir birey, çok parası var ve bunu pis fantezilerine harcadı. Lakin koronavirüsle aynı şey değil. Koronavirüs küresel bir durum, ve bütün ülkelere zarar verdi. Yapabilecekleri yaptıkları anlamına gelmiyor. Ki bu virüsün laboratuvar yapımı olduğu belli olmaz mıydı sizce? Hiç kimse bir araştırmamış bu virüsü? Aşıyı rastgele bileşenleri karıştırıp dua ederek mi yapmışlar?
Hadi diyelim yapay virüs olsun. Bu virüsü yapmalarındaki motivasyonları ne sence?