31448

Becerikli
Selam. Hiperseksüalite hastalığım var. Ve aşırı cinsel dürtülerimi engelemek icin önceden rastgele antideprasanlar, sonradan Aldactone 100 mg, en sonunda da şu anda da devam etmekte olan Diazomid 250 mg kullanıyorum. Ve ne kadar da uğraşsam da ne hiperseksüalite hastalığımdan kurtulabildim ne de masturbasyonu bırakabildim. Kısacası masturbasyonu tamamen bırakabilmek mümkün mü? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Hiperseksüalite hastalığım var. Ve aşırı cinsel dürtülerimi engelemek icin önceden rastgele antideprasanlar sonradan aldactone 100 mg en sonunda da şu anda da devam etmekte olan Diazomid 250 mg kullanıyorum. Ve ne kadar da uğraşsam da ne hiperseksüalite hastalığımdan kurtulabildim ne de masturbasyonu bırakabildim. Kısacası masturbasyonu tamamen bırakabilmek mümkün mü? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim lütfen.

Hiç yapmayan yoktur. Evli insanlar bile yaparken düzenli iliskin dahi olsa yaparsın illaki. Sürekli yapılmıyorsa bence sorun değil, aksine yapmamak sorun :D

İlaçlar hakkında yorum yapamayız. Profesyonel yardım aldınız mı?

Selam. Hiperseksüalite hastalığım var. Ve aşırı cinsel dürtülerimi engelemek icin önceden rastgele antideprasanlar, sonradan Aldactone 100 mg, en sonunda da şu anda da devam etmekte olan Diazomid 250 mg kullanıyorum. Ve ne kadar da uğraşsam da ne hiperseksüalite hastalığımdan kurtulabildim ne de masturbasyonu bırakabildim. Kısacası masturbasyonu tamamen bırakabilmek mümkün mü? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim lütfen.
Tamamen asla bırakamazsın kısa ve net.

Hiperseksüalite ve sürekli asılma mevzusu harbi beyni kemiren, adamı dibe çeken ağır bir bataktır, o yüzden yaşadığın çaresizliği ve bunalımı çok iyi anlıyorum.

Lâkin mastürbasyonu ömür boyu sıfırlamak, hiç yapmamak biyolojik olarak hem imkansızdır hem de insan doğasına aykırıdır, o yüzden "tamamen bırakacağım" diye kendini kasıp başaramadıkça daha çok strese girer ve döngünün içine daha fena batarsın. Olay işi kökten kazımak değil, krizin senin hayatını, zamanını ve enerjini ele geçirmesini engellemektir.

Üstelik saydığın Aldactone veya Diazomid gibi ilaçlar kafaya göre leblebi gibi yutulacak meretler değil, bunlar tansiyonla ve böbreklerle fena oynar, rastgele antidepresan almak falan seni iyileştirmez sadece beynini uyuşturup organlarını haşat eder kurtulmak için beynini ve bedenini eşek gibi yoracak fiziksel veya zihinsel bir rutine sokman lazım.

Boş kaldığın an dürtü beynine zıplar, o yüzden kafanı dağıtmak için atıyorum mesela oyuna giriceksin, kulaklığına sağlam bir techno veya Türkçe rap açıp sirkülasyonu anında kırman şart. Bu iş kulaktan dolma ilaçla değil ancak psikiyatristin vereceği profesyonel tedaviyle ve senin iradenle çözülür. Başarılar.