R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Albino ya da sonradan saçın erken yaşlarda beyazlamasından bahsetmiyorum. Öyle bir genetik aktarım var mı? Direk saf şekilde beyaz saçlı doğmak mümkün mü?
Albino dışında piebaldizm varsa beyaz saçlı olabilir doğuştan.
Poliosis var ama tamamen değil genelde kısmi beyazlık. Onun dışında yok diye biliyorum.Albino ya da sonradan saçın erken yaşlarda beyazlamasından bahsetmiyorum. Öyle bir genetik aktarım var mı? Direk saf şekilde beyaz saçlı doğmak mümkün mü?
Dediğim hastalıkta bile albino gibi olmuyor, bölgesel olıuyor. Çok nadir evet.Bu olayın sadece saçta ve tamamında olması gerek. Bu bayağı nadir olur o zaman.
Albino ya da sonradan saçın erken yaşlarda beyazlamasından bahsetmiyorum. Öyle bir genetik aktarım var mı? Direk saf şekilde beyaz saçlı doğmak mümkün mü?
Albino dışında tamamı beyaz saç olan var mı bilmiyorum ten rengi de farklı olmayan. Çok nadir evet. (Bu arada konudan bağımsız profil mesajı yazma yetkim daha açılmadı hocam o yüzden söyleyemiyorum. 200 mesaj olunca açılır sanırım.)Bu olayın sadece saçta ve tamamında olması gerek. Bu bayağı nadir olur o zaman.