Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Normal bir kafan var.
Düz kafanın neyi iyi hocam?Olur o öyle sen kafaya taktığın içindir. Takılma bu kadar, düz olsa ne olacak?
Soldakinin eşgale bak hocam Brad Pitt olsa ne yazar doblo gibi kafasıylan
Havuzdan çıktım saçım ıslak halde bu şekilde nasıl sizce?
cemkaraca
Yetkin
Ben iyi demedim kiz aksine kötü de demedim. Bu kadar kafaya takmanın iyi bir şey olmayacağını söyledim. Eğer çok kafaya takıyorsan iyi bir berbere git seni kafa yapına göre tıraş etsin.
Örneğin bende kafamın arkasına elimi uzattığımda kocaman bir çıkıntı olduğunu görüyorum. Düz kafanın tam tersi var bende. Bu iyi bir şey mi oluyor şimdi?
Son düzenleme:
Çıkıntı bende de var. Turanoid ırkından olan insanlarda görülüyor.Ben iyi demedim kiz aksine kötü de demedim. Bu kadar kafaya takmanın iyi bir şey olmayacağını söyledim. Eğer çok kafaya takıyorsan iyi bir berbere git seni kafa yapına göre tıraş etsin.
Örneğin bende kafamın arkasına elimi uzattığımda kocaman bir çıkıntı olduğunu görüyorum. Düz kafanın tam tersi var bende. Bu iyi bir şey mi oluyor şimdi?
cemkaraca
Yetkin
Turanoid ne alaka? İlk kez duyuyorum.Çıkıntı bende de var. Turanoid ırkından olan insanlarda görülüyor.
Şimdi bu adam Turanoid ırkından mı geliyor?
Vallaha çıkıntı olanlar Türk kökenli oluyor olarak biliyorum ben.Turanoid ne alaka? İlk kez duyuyorum.
Eki Görüntüle 163585
Şimdi bu adam Turanoid ırkından mı geliyor?
cemkaraca
Yetkin
Attığım adamın Türk kökenli olduğunu sanmıyorum. Bir kere Türkler siyahi değil, sarışınlar.Vallaha çıkıntı olanlar Türk kökenli oluyor olarak biliyorum ben.
Batıl inanç gibi geldi bana.
Yeni konular
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-