senuzulme

Üstün
Yer
İstanbul
Yaklaşık 2021'den bu yana Sakarya'nın Karasu ilçesindeki Yalı Mahallesinde bulunan yazlığım için internet altyapısı sıkıntısı çekiyoruz. Başlarda boşta port olmadığı söylüyordu, şimdilerde ise direkt altyapı olmadığını söylüyor. Türk Telekom'u Şikayetvar ve BTK'ya şikayet ettim ancak herhangi bir gelişme olmadı.

Altyapı gelmesi için neler yapabilirim?

Yaklaşık 2021'den bu yana Sakarya'nın karasu ilçesindeki yalı mahallesinde bulunan yazlığım için internet altyapısı sıkıntısı çekiyoruz. Başlarda boşta port olmadığı söylüyordu, şimdilerde ise direkt altyapı olmadığını söylüyor. Türk Telekom'u Şikayetvar ve BTK'ya şikayet ettim ancak herhangi bir gelişme olmadı.

BTK'ye kaç defa şikayet ettiniz?

Yaklaşık 2021'den bu yana Sakarya'nın Karasu ilçesindeki Yalı Mahallesinde bulunan yazlığım için internet altyapısı sıkıntısı çekiyoruz. Başlarda boşta port olmadığı söylüyordu, şimdilerde ise direkt altyapı olmadığını söylüyor. Türk Telekom'u Şikayetvar ve BTK'ya şikayet ettim ancak herhangi bir gelişme olmadı.

Tüketici hakem heyetine gidin diyeceğim ama neyi şikayet edeceksiniz?

Hangi TT müdürlüğü? Sakarya'dakine vermek istersek sanırım Adapazarı'nda bulunan genel müdürlüğe vermek gerekiyormuş, orası da bana çok uzak.

İstanbul'dakine versem bakarlar mı?
Oranın yetki alanı farklı, orası bakmaz.
Cimer şikayetin TT müdürlüğüne ulaşıyor olmalıydı, ona göre aksiyon alırsın.

Açık Kapı üzerinden şikayet oluşturun genelde Türk Telekom'a iletiyorlar. Benimkini iletmemişti Valilik BTK üzerinden şikayet oluşturun şeklinde yönlendirmişti. Belki sizinkini direkt iletirler. BTK üzerinden darlamaya devam da edebilirsiniz.

Yine de bu işte en etkili yol ilçenizin bağlı bulunduğu genel müdürlüğe dilekçe vermek gibi duruyor. Biraz da Türk Telekom'un insafına kalmışsınız.

Arkadaşlar bölgeden biriyle konuştum da, bana "Çatıya kablo çekiyorlar, sınırsız yerel net sağlayıcısı var." dedi. Ben pek bir şey anlamadım, ne demek istedi?