Sakın monitör standı almayın

Tamam ikazın için sağol. Umarım param olur da böyle korkularım olur.
Umarım hocam. Ben de umarım ki mesajım yanlış anlaşılmamıştır.

Geçen hafta 2 tane taktım. Hiçbir sorun yaşamadan.

Deneyimli adamsın, tabii yaşamazsın

Şaka bir yana takarken gerçekten kalbim küt küt attı ama şu an masada oluşan boşluk çok güzel.

@SHERLOCKED, aslında o sorunu yaşamamak için önce monitörün arkasına aparatını taktım, masaya net sabitledikten sonra yerine oturttum.
Ne aparatı? Vidaları mı kastediyorsunuz? Ben önce F80'i düz monte edip en son monitörü taktım ama en ucu sıkmadığım için boynu büküldü bir anda.

Hocam bu kadar aksiyona gerek yok Adamlar kolu 2 eklemli yapmış Önce masaya sabitleyeceksiniz zemini. Sonra ilk eklemi takacaksınız.

Monitörü ters bir şekilde yatağa yatıracaksınız ve 2. Eklemi monitör yatakta dururken takacaksınız. Sonra ikisini tutarak birbirine geçirdin mi iş tamam.

Bunlar çok ağır şeylere gelmiyor, max 8 diyorsa en az 2-3 kg güvenlik payı bırakmak lazım. Bir de eğilmesini azaltmak için somon olacak, onu sıkman lazım; o zaman eğilmez.

Aynı şeyi bende yaşadım ellerimi masanın üstüne attım elime düşsün diye, monitörü takmadan önce sıkın alyanla.

Uyardığın için sağ ol. Düşünüyordum stant almayı masanın üstünde yer kaplamasın diye de sanırım duvara monteleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…