Sakın monitör standı almayın

O da mantıklıymış. Keşke aklıma gelseydi.
Bunlar çok ağır şeylere gelmiyor, max 8 diyorsa en az 2-3 kg güvenlik payı bırakmak lazım. Bir de eğilmesini azaltmak için somon olacak, onu sıkman lazım; o zaman eğilmez.
9kg diyor benimki 7.8kg falan ama hallettim.
Aynı şeyi bende yaşadım ellerimi masanın üstüne attım elime düşsün diye, monitörü takmadan önce sıkın alyanla.
Vallaha sıkmak gerekmiş. Deneyim oldu diyelim.
Uyardığın için sağ ol. Düşünüyordum stant almayı masanın üstünde yer kaplamasın diye de sanırım duvara monteleyeceğim.
Cidden almayın demiyorum hocam ama takarken dikkat edin duvar sallantı açısından daha iyi olur.

Bir gün stant almak gibi bir harcama yapabilecek duruma gelirsem düşüneceğim sağ olasın.

İnşallah hocam.

Böyle korkularım yok, çünkü güncel bir monitörüm olmasına rağmen VESA desteği yok

Nasıl ya? Aparatı da mı yok?

Vallaha düşünmedim ne yalan söyleyeyim.

Bu olay monitör standı ile ilgili değil de sizin kabiliyetinize kalmış bir şey konu başlığı çok doğru olmamış.

Kabiliyetsiz değilim ama çok detaylı düşünmüyorum aceleden. Masayı 3 kere falan yeniden monte ettim zaten kolu doğru tarafa takabilmek için.

Ben yıllardır kullanıyorum çok şükür şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım ve gerçekten çok iyi bir konfor sağlıyor.

Evet gerçekten çok iyi. Madam varmış dedim.

Hangi standı kullanıyorsunuz bende almayı düşünüyorum?

NB F80.

Kendi yaşadığın dikkatsizlik yüzünden insanlara sakın bu mühendislik ürününü almayın demek çok saçma geldi.

Ciddi değilim. Aslında mizah kategorisine açmak isterdim ama buraya daha uygun geldi çünkü mizahtan ziyade yaşadığım gerçek bir sorun. Kaynağı ben de olsam. Gayet güzel ürün, alınabilir.

Halletim ama bir dahakine uygularım

Monitörün ağırlığına göre alırsanız bir şey olmaz, ben takarken en sıkı ayarda hafif hafif gevşeterek takmıştım dediğiniz gibi bir şey yaşamadım.

Ağırlığına göre aldım zaten de tilt yayıbı sokmam gerekiyormuş.

Son düzenleme:

Geçenlerde bende aldım taktım ayarlarını tam yapmamıştım monitör yukarı bir kalktı dedim monitör düşcek 3K param gidiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…