Yanlış anlamayaginizi bilerek yazıyorum hocalarım ama bu da hiç samimi değil. Çünkü vakti zamanında orada çalışan bazı insanların kötülüğüne işler yaptığına dair söylentiler var, şimdi de aynı kötülüğe kendi maruz kalmış. Zaten malum kişi çalışanlarına devamlı bu tarz davranışlarda bulunuyormuş. İnsan ilişkileri böyle işte.
Birçok forumda bulunmuş birisi olarak gördüğüm en kötü forum net shiftdelete oldu. Açtığım konulara tonla gereksiz mesaj geliyordu. Klasikleşmiş şeyleri ezberlemişler A1 türkçe ile döndürüp döndürüp yeni bir şey gibi anlatıyorlar.
@Sorun bitmiyorrr, konuna cevap geliyorsa gene iyi. Konulara cevap geldiğini göremedim bile. Konuyu cevaplayanlara da eski konulara cevap yazmayın diye forumdan soğutuyorlardı.
Jahrein bebesine de 3 kişi mesaj atmış ya. Hakkı'nın mobbinglerini bunun da uyguladığına dair. Onun hakkında bir şey demiş mi acaba onu merak ettim, dediyse haklılık payı düşüyor biraz.
@Sorun bitmiyorrr, konuna cevap geliyorsa gene iyi. Konulara cevap geldiğini göremedim bile. Konuyu cevaplayanlara da eski konulara cevap yazmayın diye forumdan soğutuyorlardı.