Botox Reis
Yetkin
Telefona FRP bypass yaparken 'fail' uyarısı alıyorum. Ne yapmam lazım?
Bunu da deneyeceğim yazılıma bir şey olur mu? Bir de bypass başlatırken 'this Samsung version not Support.' uyarısı da veriyor.Binary 1 sürümü yüklü cihazınız.
Bu Android 12 sürümünü kurup. FRP bypass yapmayı deneyin.![]()
Download Galaxy A13 SM-A137F (XSG) A137FXXU1AVF1 in Samfw - Samsung firmware download
Galaxy A13 SM-A137F (XSG - United Arab Em) A137FXXU1AVF1 S(Android 12) samsung firmware download all model, lastest, fast update, completely free and fast speed in Samfw.com ✅samfw.com
Bunu da deneyeceğim yazılıma bir şey olur mu? Bir de bypass başlatırken 'this Samsung version not Support.' uyarısı da veriyor.
Hocam bir de linkteki 'remove FRP'a mı basacağım?
@Heribert Yavuz hocam attığınız linkin videosunu izledim herhalde ücretli bir şey.
Garantiyi bozar mı hocam?Yazılıma bir şey olmaz.
Aşagıdaki download tuşuna basıp indirip kurun.
Rehber: Samsung cihazlara stock ROM kurulumu
Merhaba bu rehberde başlıkta anlattığım gibi sizlere Samsung cihazlara stock ROM kurulumundan bahsedeceğim. Ufak bir hatada cihazınızın hard brick olması durumunda (MediaTek Snapdragon için geçerli) heribert yavuz sorumluluk kabul etmez. Gerekenler Beyin/Mantık. Sağlam USB kablosu. Samsung...techolay.net
Odin'i de kurmak mı gerekiyor?Yazılıma bir şey olmaz.
Aşagıdaki download tuşuna basıp indirip kurun.
Rehber: Samsung cihazlara stock ROM kurulumu
Merhaba bu rehberde başlıkta anlattığım gibi sizlere Samsung cihazlara stock ROM kurulumundan bahsedeceğim. Ufak bir hatada cihazınızın hard brick olması durumunda (MediaTek Snapdragon için geçerli) heribert yavuz sorumluluk kabul etmez. Gerekenler Beyin/Mantık. Sağlam USB kablosu. Samsung...techolay.net
Hocam tekrardan kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi. Resimde 'start Over'a mi basacağım?