Bütçe
7000
Samsung'un Odyssey serilerinde kronik Anti-Ghosting vesaire olduğunu duymuştum ama G4 serisinde bu sorunu tamamen ortadan kaldırdıklarını belirtmişlerdi.
Sizce bu fiyata bu monitör alınır mı? Ya da başka bir alternatiflere mi bakmam gerekir? Güncel fiyatı 6000TL.

Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör

Fiyatına göre en iyi monitörlerden biri ben hata yaparak bütçem az olduğu için aynı fiyatta olmasına rağmen Aryond A27 aldım ghostingi çok fazla.

Alinir.
Samsung'un Odyssey serilerinde kronik Anti-Ghosting vesaire olduğunu duymuştum ama G4 serisinde bu sorunu tamamen ortadan kaldırdıklarını belirtmişlerdi.
Yanlis bir algi bu. Odyssey serisi tamamen bagimsiz birbirinden, birbirini baglamiyor. G3 bozuk G5 bozuk G4 bozuk diye bir durum yok her markanin kotu urunu de olur iyi urunu de olur onemli olan dogrusunu secmek. G4 dogru bir secim.

Alinir.

Yanlış bir algi bu. Odyssey serisi tamamen bagimsiz birbirinden, birbirini baglamiyor. G3 bozuk G5 bozuk G4 bozuk diye bir durum yok her markanin kotu urunu de olur iyi urunu de olur onemli olan dogrusunu secmek. G4 dogru bir secim.

Teşekkürler yorumun için iyi günler dilerim ürünü alıyorum.