Doge

Yetkin
Makaleler
1
Sistemimde Windows 10 yüklü iki disk var. Bazen ikinci D diskini arşiv amacıyla da kullanıyorum. Geçen günlerde videoları HandBrake ile dönüştürmek için D diskindeki dosyaları işleme alıp sistemi 24 saat açık bıraktım. Diğer gün yine 24 saat açık bırakıp işlemler tamamlandıktan sonra D diskine erişemedim. Windows ile ilgili yazılımsal bir sorun var sanırım ama içindeki veriler lazım.
Isınma sorunu yok, kablo ve bağlantılarda sorun yok, sistemde virüs yok, korsan program yok, sahte ürün yok, sistem güncel, BIOS güncel
1766223382922.webp
1766223393162.webp
BIOS ekranında Samsung 870 Evo'yu seçebiliyorum ama boot etmeye çalıştığımda siyah yüklenme ekranında kalıyor. Diğer Windows yüklü diskimden de erişemiyorum. CrystalDiskInfo, HD Sentinel ve Samsung Magician programlarında diski görebiliyorum.
  • Windows 10 Home
  • ROG B550-E
  • Samsung 870 Evo
Amacım sadece içindeki verileri kurtarmak. Fikirlerinize açığım.

Son düzenleme:
Herhangi bir Linux ISO dosyasını USB'ye yazdırın ve live olarak boot edip Samsung diskinize erişmeyi deneyin. Eriştikten sonra dosyalarınızı başka bir diske atabilirsiniz. Sonra Samsung diskinizi biçimlendirirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerekli dosyalar başka yerde var mış, sorun kalmadı. Ayrıca Recuva programıyla bir kısmını kurtarabilmiştim.