Samsung 970 EVO Plus alınır mı?

Bütçe
2300 - 2400 TL
Makaleler
1
Uzun yıllar kullanacağım sıkıntı çıkartmayacak bir M.2 SSD arıyorum. Anakartım ASUS h-510M-D PCI 3.0 X4 desteği var. 4.0 bir SSD alarak gereksiz masraf yapmak istemiyorum. Sizce alınır mı? Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

Bütçen ne kadar? 970ep kazık bir model şu anda, hiçbiri alınmaz. Exceria Pro falan al.

Hocam 2000 - 2400 TL bütçem var fakat Kioxia ürünlerinde 10 yorum görüyorsam 5'i övüyor 5'i uzak durun diyor. Sıkıntı çıkartmadığı sürece benim için bir problem yok. Bu bütçede en sıkıntısız M.2 SSD olarak gördüğümden alınır mı diye sordum.

O bütçede şu anda EP'nin 500GB'lığı satılıyor, o fiyatta da 500GB almak saçmalık, beğenmedim atanların kafayı anlayamadım açıkçası.

2100 liraya Exceria G2 DRAM'li en F/P seçenek olacaktır.
DRAM'siz olmasını problem etmezsen eğer Exceria Plus G3 2200 liraya gayet iyi seçim.
Eğer 3100 liraya çıkarsan da Exceria Pro Renegade/980P/P5P muadili üst seviye bir model.

Bahsettiklerimin hepsi 1TB, bu bütçede sakın 500 alma.

Eski ismiyle Toshiba. Her markada olduğu gibi iyi modeli de var, kötü modeli de.

Hocam yardımınız için teşekkürler. Benim sorunlu bildiğim G1 modeliymiş. Exceria G2 için herhangi bir problemden bahsedilmemiş. Tavsiye ettiğiniz gibi bu modeli sipariş veriyorum.

Çok uzun zamandır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. 1 yıl önce sistemi yenileyince PCI 4 anakarta 980 Pro aldım yanına 970 Evo Plus modelini de taktım 'D' sürücüsü olarak kullanıyorum. Fiyatı ne durumda bilmiyorum ama kullanılır.

500GB'lıkları 1TB modellerle aynı fiyata satılıyor, 1TB modeli Renegade gibilerinden daha pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…