Gündelik ile QLC NAND'ın alakası ne?Samsung 970 EVO mantıklı hocam. Crucial P3 Plus, QLC NAND kullanıyor. Günlük kullanım performansı rezalettir ve DRAM yok.
2. el Samsung 970 EVO Plus aldım 512 GB 1.500 TL'ye.
En iyisini yaptın.
Gündelik ile QLC NAND'ın alakası ne?Samsung 970 EVO mantıklı hocam. Crucial P3 Plus, QLC NAND kullanıyor. Günlük kullanım performansı rezalettir ve DRAM yok.
Bu üründe 512GB seçeneği yok ki?Bütçem 1.900 TL'ye kadar.
Şu anki sıfır SSD piyasasına göre bedavaya almışsın, güle güle kullan. Orijinal olduğuna eminsin, değil mi?2. el Samsung 970 EVO Plus aldım 512 GB 1.500 TL'ye.
Şu anki sıfır SSD piyasasına göre bedavaya almışsın, güle güle kullan. Orijinal olduğuna eminsin, değil mi?
@EgeAhmet135, keşke almadan önce bi' sorgulasaydınız orijinalliğini. Neyse, umarım orijinaldir. Gelince konusunu açın, bakalım.
Samsung Magician isminde benim de kullandığım bir yazılımı var. Bunu kurarak orijinalliğine bakabilirsin.
@EgeAhmet135, keşke almadan önce bi' sorgulasaydınız orijinalliğini. Neyse, umarım orijinaldir. Gelince konusunu açın, bakalım.
HDD sentinala göre sorun yok. Cristaldiskmark ve cristaldisk info program değerleri önemli. Ama sıcaklığı cidden fazla anakartında soğutucu pasif blok yok mu dostum?Geldi taktım değerler bu şekilde iade edeyim mi yoksa iyi mi?
Geldi taktım değerler bu şekilde iade edeyim mi yoksa iyi mi?
HDD sentinala göre sorun yok. Cristaldiskmark ve cristaldisk info program değerleri önemli. Ama sıcaklığı cidden fazla anakartında soğutucu pasif blok yok mu dostum?
HDD sentinala göre sorun yok. Cristaldiskmark ve cristaldisk info program değerleri önemli. Ama sıcaklığı cidden fazla anakartında soğutucu pasif blok yok mu dostum?