Samsung 970 EVO Plus SSD'm için firmware güncellemesi yapmaya çalışıyorum. Bu işlem için Samsung'un internet sitesinden Samsung_SSD_970_EVO_Plus_4B2QEXM7.iso dosyasını indirdim. Ancak bu .iso dosyası nasıl kuruluyor bilmiyorum.
Download various software related to your product, including Samsung Magician, designed for use with Samsung's memory products, and find related information.
Hatası veriyor bu arada anakartın ASUS Prime B550 m k.
970 EVO Plus'ı ankarat üzerindeki 2. M.2 slotuna taktım. Hatta içine Skyrim'de indirdim ve çalışıyor fakat Samsung NVMe driver kurulumunu gerçekleitiremedim. YouTube'da BIOS'ta pch Storage configration diye bir şey var onu da BIOS'da bulamadım. Bu benim sistem SSD'im değil 980 Pro'da Windows kurulu.
Normalde diğer SSD'n de Samsung, kurması lazım o yüzden. Zaten Magician 970'i tanımıyor, sahte olması yüksek ihtimal. Ne zaman aldın? Yeniyse iade et bence.
SSD resmini atar mısın? Etiketlerine falan bakalım. Samsungta'da var sahte SSD. İncelensin bir. Sen Magician kurduğun zaman, gerekli tüm güncellemeleri indiriyor zaten. Ekstrem hiçbir şey yapmana gerek olmuyor.