Arkadaşlar Amazon satıcılı olarak soğutmalı versiyonu 5.000 TL. Anakartım ASUS ROG B850F, soğutmasını sökmem gerekiyor mu SSD'nin? Şahsen anakartın M.2 soğutma slotunu sökmem, görüntü açısından hem de daha iyidir bence soğutması anakartın.
Arkadaşlar Amazon satıcılı olarak soğutmalı versiyonu 5.000 TL. Anakartım ASUS ROG B850F, soğutmasını sökmem gerekiyor mu SSD'nin? Şahsen anakartın M.2 soğutma slotunu sökmem, görüntü açısından hem de daha iyidir bence soğutması anakartın.
Samsung gereksiz pahalı. İkisi de var bende, 0 fark.
@loewry KC3000, bu attığım model ve 990 Pro üçü de mevcut, aralarında hiç fark yok diyebilirim. Sıcaklık farkı minimal olabiliyor, anakart M.2 heatsink bölmesi ile o sorun zaten çözülüyor. ROG kartın var.
Samsung gereksiz pahalı. İkisi de var bende, 0 fark.
@loewry KC3000, bu attığım model ve 990 Pro üçü de mevcut, aralarında hiç fark yok diyebilirim. Sıcaklık farkı minimal olabiliyor, anakart M.2 heatsink bölmesi ile o sorun zaten çözülüyor. ROG kartın var.
2 yılda hepsi eşit sağlıkta, %98-99. Onun önüne geçemezsin. Ne kadar kullandığına bağlı, tbw değerleri oluyor bu disklerin, o açıdan da problem yok, alabilirsin attığım modeli.
2 yılda hepsi eşit sağlıkta, %98-99. onun önüne geçemezsin. Ne kadar kullandığına bağlı, TBW değerleri oluyor bu disklerin, o açıdan da problem yok, alabilirsin attığım modeli.
Exceria Pro fazlasıyla yeterli. SSD sağlığı bir şey ifade etmez %0'a düşse bile rahat şekilde kullanılır. Aynı şekilde TBW değeride bir şey ifade etmez.
@loewry Madem ücretin önemi yok, alacaksan bunu al tam olsun, bir daha derdin kalmaz, 1 sn daha hızlı açılır Windows. İnsan ömrü kıymetli, saniyelerin kıymeti var.
@loewry madem ücretin önemi yok, alacaksan bunu al tam olsun, bir daha derdin kalmaz, 1 sn daha hızlı açılır Windows. İnsan ömrü kıymetli, saniyelerin kıymeti var.
Exceria Pro fazlasıyla yeterli. SSD sağlığı bir şey ifade etmez %0'a düşse bile rahat şekilde kullanılır. Aynı şekilde TBW değeride bir şey ifade etmez.
Evet evet mantıklı geldi. 5K veresim yoktu bir SSD için depolamada lazım değil zaten. M.2 kurulu Windows olsun diye alacağım, yoksa bana 500GB 870 EVO yetiyor.