Görür ancak ben yine diğerini öneriyorum. Ben de 980 Pro kullanıyorum ve o boyutlardaki soğutucu yetmiyor.
Yapışkanlı soğutucu bloklarından kesinlikle almanı tavsiye etmem. Kendim bilmeden almıştım eski anakartımda soğutucu bloğum olmadığı için. Daha sonrasında kendinden soğutucu bloku olan bir anakartla değiştirdim. Yapışkanlı soğutucu bloğunu çıkarmak imkansızdı neredeyse. Fury Renegade SSD'min metal plakasıyla birlikte sökmek zorunda kaldım. Yanlışım yoksa vidalı olan ya da kutu gibi olan bloklar onları tavsiye ederim.
Yapışkanlı soğutucu bloklarından kesinlikle almanı tavsiye etmem. Kendim bilmeden almıştım eski anakartımda soğutucu bloğum olmadığı için. Daha sonrasında kendinden soğutucu bloku olan bir anakartla değiştirdim. Yapışkanlı soğutucu bloğunu çıkarmak imkansızdı neredeyse. Fury Renegade SSD'min metal plakasıyla birlikte sökmek zorunda kaldım. Yanlışım yoksa vidalı olan ya da kutu gibi olan bloklar onları tavsiye ederim.
Benim kullandığım ürün bu idi. Yanıltmak için değil fakat yapışkan bant var ise daha sonra sökmek isterse sorun yaşatıyor.
Bunun alt plakası yok. Buradan yapıştırıcılı olduğu çıkar zaten. Bunlar iyi değiller.
Hocam aynı şeyi söylüyoruz zaten ucuz olduğu için gidip yapışkanlılardan almasın diye uzak durmasını söylüyorum. Kimsenin attığına kötü vb. bir şey yazmadım.