Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.358 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.689 24 Haziran 2025 #11 Emre.py dedi: Peki sadece güvenlik güncellemelerini alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... 3 ayda bir alıyor cihaz. Ama büyük güncellemelerde (Android 15 yükseltmesi) güncellemeni tavsiye etmem o segmentteki cihaza. Büyük güncelleme yoksa sadece güvenlik alırsın.
Emre.py dedi: Peki sadece güvenlik güncellemelerini alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... 3 ayda bir alıyor cihaz. Ama büyük güncellemelerde (Android 15 yükseltmesi) güncellemeni tavsiye etmem o segmentteki cihaza. Büyük güncelleme yoksa sadece güvenlik alırsın.
KS KS Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 24 Haziran 2025 #12 Aakons dedi: 3 ayda bir alıyor cihaz. Ama büyük güncellemelerde (Android 15 yükseltmesi) güncellemeni tavsiye etmem o segmentteki cihaza. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim, güncellemeler kısmından seçebiliyor muyum? Sadece güvenlik güncellemelerini alacak şekilde.
Aakons dedi: 3 ayda bir alıyor cihaz. Ama büyük güncellemelerde (Android 15 yükseltmesi) güncellemeni tavsiye etmem o segmentteki cihaza. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim, güncellemeler kısmından seçebiliyor muyum? Sadece güvenlik güncellemelerini alacak şekilde.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.358 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.689 24 Haziran 2025 #13 Emre.py dedi: Demek istediğim, güncellemeler kısmından seçebiliyor muyum? Sadece güvenlik güncellemelerini alacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Hayır. Cihazı açtığınızda One UI 7 güncellemesine kadar güncelleyebilirsiniz. Aradan birkac yıl sonra güncellemenizi öneririm. Ya da YouTube'da güncelleyenler varsa ve sorunu yoksa cihazın daha kurulumunu yapmadan güncelleyebilirsiniz.
Emre.py dedi: Demek istediğim, güncellemeler kısmından seçebiliyor muyum? Sadece güvenlik güncellemelerini alacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Hayır. Cihazı açtığınızda One UI 7 güncellemesine kadar güncelleyebilirsiniz. Aradan birkac yıl sonra güncellemenizi öneririm. Ya da YouTube'da güncelleyenler varsa ve sorunu yoksa cihazın daha kurulumunu yapmadan güncelleyebilirsiniz.
Philologically Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 469 Çözümler 2 Beğeniler 295 24 Haziran 2025 #14 Hocam babama aldım. Gece gündüz Youtube izleyip Instagramda takılıyor. Hiç kasmıyor veya takılmıyor. Sesi kıs diye bağırıyorum sürekli
Hocam babama aldım. Gece gündüz Youtube izleyip Instagramda takılıyor. Hiç kasmıyor veya takılmıyor. Sesi kıs diye bağırıyorum sürekli
KS KS Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 24 Haziran 2025 #15 Philologically dedi: Hocam babama aldım. Gece gündüz Youtube izleyip Instagramda takılıyor. Hiç kasmıyor veya takılmıyor. Sesi kıs diye bağırıyorum sürekli Genişletmek için tıkla... Olamaz Bir yerlerden tanıdık geldi... Aynı şekilde bende sürekli sesi kısmasını söylüyorum.
Philologically dedi: Hocam babama aldım. Gece gündüz Youtube izleyip Instagramda takılıyor. Hiç kasmıyor veya takılmıyor. Sesi kıs diye bağırıyorum sürekli Genişletmek için tıkla... Olamaz Bir yerlerden tanıdık geldi... Aynı şekilde bende sürekli sesi kısmasını söylüyorum.
Canepe Uzman Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 733 Çözümler 4 Beğeniler 621 Yer Denizli, Türkiye 24 Haziran 2025 #16 6/128'lik A15'i ben kullanıyorum. Babanıza hayli hayli yetecek bir telefondur.
2 20875 Becerikli Katılım 22 Nisan 2025 Mesajlar 229 Çözümler 1 Beğeniler 122 24 Haziran 2025 #17 Büyük çoğunluk alınabilir dediğine göre siz babanıza ben de kendime alabilirim artık
Turgineer Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 557 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 571 Yer Türkiye 24 Haziran 2025 #18 Normalde A0 ve A1 ile başlayan Samsung telefonları önermiyorum ancak 128 GB'lik versiyonu sosyal medya için gayet iyi görünüyor.
Normalde A0 ve A1 ile başlayan Samsung telefonları önermiyorum ancak 128 GB'lik versiyonu sosyal medya için gayet iyi görünüyor.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.358 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.689 24 Haziran 2025 #19 20875 dedi: Büyük çoğunluk alınabilir dediğine göre siz babanıza ben de kendime alabilirim artık Genişletmek için tıkla... Bütçe ve kullanıma göre değişiyor. Samsung zorunlu demeseydi Realme 11 de önerirdim.
20875 dedi: Büyük çoğunluk alınabilir dediğine göre siz babanıza ben de kendime alabilirim artık Genişletmek için tıkla... Bütçe ve kullanıma göre değişiyor. Samsung zorunlu demeseydi Realme 11 de önerirdim.
2 20875 Becerikli Katılım 22 Nisan 2025 Mesajlar 229 Çözümler 1 Beğeniler 122 24 Haziran 2025 #20 Aakons dedi: Bütçe ve kullanıma göre değişiyor. Samsung zorunlu demeseydi Realme 11 de önerirdim. Genişletmek için tıkla... One UI'dan vazgeçemem ben.
Aakons dedi: Bütçe ve kullanıma göre değişiyor. Samsung zorunlu demeseydi Realme 11 de önerirdim. Genişletmek için tıkla... One UI'dan vazgeçemem ben.