Mecbur olmadıkça GSI ROM'lara yönelmemelisin. Sürücüleri tutmadığı için hiçbir cihazda stabil ve tam çalıştığını duyamadım. Cihazına özel ROM'lar her zaman daha iyidir. Pixel OS, Pixel Experience, LineageOS varsa deneyebilirsin :)

Mecbur olmadıkça GSI ROM'lara yönelmemelisin. Sürücüleri tutmadığı için hiçbir cihazda stabil ve tam çalıştığını duyamadım. Cihazına özel ROM'lar her zaman daha iyidir. Pixel OS, Pixel Experience, LineageOS varsa deneyebilirsin :)
Biraz bakındım ama stock dışında bir rom bulamadım cihaz için. Eve gidince lineageOS'a bakarım.

Cihazınız için permisive kernel varsa onunla deneyin.
Xda'da bunu buldum. Bunu kurarsam kernelsu next gider değil mi?

Magisk Delta daha iyi değil mi? Modülleri falan da oluyor hem.

Magisk artık tespit edilebilir halde. Magisk varken play ıntegrity'den düşüyor cihaz, play integrity mödülü kurabilir fakat. Google geçenlerde integrity ile alakalı mödüllerin. Projelerini durdurttu.
Çalışan kalmadı şu an diye biliyorum.

Magisk artık tespit edilebilir halde. Magisk varken play ıntegrity'den düşüyor cihaz, modül kurabilir fakat Google mödüllerin geliştirmesini zorla durdurttu.
Çalışan kalmadı şu an diye biliyorum.
Delta sürümü ana sürümden daha iyi diye biliyorum.

Bu cihaz 1 yaşında bile değil sanırım. Topluluğu çok zayıf durumda. Genelde ROM indirdiğim kaynaklarda sadece TWRP ve ROOT var :/