Demorlius

Üstün
Yer
Türkiye
Merhaba, kardeşim ve ben Oppo Reno 11FS kullanıyoruz ve hiç memnun değiliz. O da kamerası daha iyi olmasını istiyormuş. Ona Samsung A25 önerdim hem kulaklığı (EarPods) ile uyumlu olsun diye hem de Samsung kalitesi diye. 12.000 fiyat bandında başka önerilerinize açığız. Oppo'nun kamerası karıncalı çekiyor tüm fotoğraflarda peki A25'in kamerası da karıncalı çeker mi? Çünkü bu konudan rahatsız. Onun için önemli olan günlük kullanım, kamera, batarya ve minimum 3 yıl akıcılığı olması gerekiyor. Peki Snapdragon 685'ten Exynos 1280'e geçerse performans artışı hisseder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz. 2 kat fark var kameralarında.

3 yıl sıkıntısız götürür mü? Sadece günlük kullanım. 3-4-5 saat ekran süresi alabiliyor.

Olmaz. 2 kat fark var kameralarında.

Ailem almışken sanada A25 alalım diye zaten 3 yıl sonra değiştirceksin diyorlar aslında kulaklık yuvası ve 4 yıl güncelleştirmesi kendini sevdirdi. Daha önce 6 yıl smasung A20 kullandım ve son yıl hariç 5 yıl götürdü gerçekten severek kullandım.

Son düzenleme:
Ailem almışken sanada A25 alalım diye zaten 3 yıl sonra değiştirceksin diyorlar aslında kulaklık yuvası ve 4 yıl güncelleştirmesi kendini sevdirdi. Daha önce 6 yıl smasung A20 kullandım ve son yıl hariç 5 yıl götürdü gerçekten severek kullandım.
Düzgün kullanırsan her telefon 5 sene götürür. Ben 5 yıldır Oppo A5 2020 kullanıyorum. Bu kadar kötü bir telefon 5 sene dayanıyorsa her telefon dayanır.