Ömer_Yeter
Yetkin
Format attığımdan bu yana 5-6 ay geçti ve ufak ufak donmalar, takılmalar ve yavaşlama artık kendini göstermeye başladı.
Yavaştan o telefonu değiştirmeye bak Daha güncel cihazlara yönel format atsanda düzeleceğini sanmam .Format attığımdan bu yana 5-6 ay geçti ve ufak ufak donmalar, takılmalar ve yavaşlama artık kendini göstermeye başladı.
Yavaştan o telefonu değiştirmeye bak Daha güncel cihazlara yönel format atsanda düzeleceğini sanmam.
Bir A35 5G kullanıcısı olarak katılıyorum. S serisi gibi animasyonlar yok, şebekem yaşadığım yerde çekmiyor bazen uçuş moduna alıp düzeltmek zorunda kalıyorum Exynos çipten dolayı mıdır bilemiyorum ama diğer konuda memnunum genellikle ama zaten bu sorun yaşamadığım gerçeğini değiştirmiyor.Cihazı mümkünse değiştirin. Samsung A serisi almayın. Görüldüğü gibi 3-4 yılda planlı eskitmeye maruz kalıyor.
Daha kullanacaksanız Format attıktan sonra bir süre ısınıyor o güncelleme ısınma olayları azalsın direkt Debloat yapın.Format attığımdan bu yana 5-6 ay geçti ve ufak ufak donmalar, takılmalar ve yavaşlama artık kendini göstermeye başladı.
Daha kullanacaksanız Format attıktan sonra bir süre ısınıyor o güncelleme ısınma olayları azalsın direkt Debloat yapın.
Mobilde değil de elinizde laptop/masaüstü varsa geliştirici seçeneklerini açarak, ADBAppControl uygulaması üzerinden gereksiz gördüğünüz (Sistemi çökertecekleri değil tabii ki) kaldırarak daha yumuşak çalışmasını sağlayabilirsiniz.