Format yerine direkt değiştirmeni öneririm. Helio G80'li cihazlar artık üzecek seviyededir. En azından orta segment bir cihaza geçin.

Cihazı mümkünse değiştirin. Samsung A serisi almayın. Görüldüğü gibi 3-4 yılda planlı eskitmeye maruz kalıyor.

Cihazı mümkünse değiştirin. Samsung A serisi almayın. Görüldüğü gibi 3-4 yılda planlı eskitmeye maruz kalıyor.
Bir A35 5G kullanıcısı olarak katılıyorum. S serisi gibi animasyonlar yok, şebekem yaşadığım yerde çekmiyor bazen uçuş moduna alıp düzeltmek zorunda kalıyorum Exynos çipten dolayı mıdır bilemiyorum ama diğer konuda memnunum genellikle ama zaten bu sorun yaşamadığım gerçeğini değiştirmiyor.

Ufak tefek takılmalar olduğunda, telefonu yeniden başlatmak bazen çözüm oluyor. Bunun dışındaki takılmalar ise telefonun yetersizliğinden maalesef. Bende aynı telefonu kullanıyorum ve aynı sorunları yaşıyorum.

Mobilde debloat nasıl yapılıyor hocam?
Mobilde değil de elinizde laptop/masaüstü varsa geliştirici seçeneklerini açarak, ADBAppControl uygulaması üzerinden gereksiz gördüğünüz (Sistemi çökertecekleri değil tabii ki) kaldırarak daha yumuşak çalışmasını sağlayabilirsiniz.