Makaleler
1
Yer
Düzce
A34 cihazım var ve sorunsuzdu. Bir anda kapanmaya başladı, bazen açılıyor; bazen hiç açılmıyor. Canı istediğinde açılıyor herhalde. Tamirciye götürdüm, "Pil ve anakart devrelerinde bir sorun yok." denildi ancak ben ekrandan olacağını düşünüyorum; çünkü bir sefer ekranın yarısı simsiyah oldu ve saçma sapan renkler ortaya çıkıp 10 saniye sonra cihaz kendini kapattı. İnternete baktığımda ekran Flex kablosu, telefondan daha çok satılan ürün. Benim düşüncem bu ancak sizin düşüncelerinizi de isterim. Teşekkürler Techolay Sosyal ailesi.

Ekleme: Başka batarya takılıp denendi, yine aynı.

A34 cihazım var ve sorunsuzdu. Bir anda kapanmaya başladı, bazen açılıyor; bazen hiç açılmıyor. Canı istediğinde açılıyor herhalde. Tamirciye götürdüm, "pil ve anakart devrelerinde bir sorun yok." denildi ancak ben ekrandan olacağını düşünüyorum; çünkü bir sefer ekranın yarısı simsiyah oldu ve saçma sapan renkler ortaya çıkıp 10 saniye sonra cihaz kendini kapattı. İnternete baktığımda ekran Flex kablosu, telefondan daha çok satılan ürün. Benim düşüncem bu ancak sizin düşüncelerinizi de isterim. Teşekkürler Techolay Sosyal ailesi.

Ekranın kablosunda oynamayada kopuklukta olabilir. Telefoncu yerine servise verin bu sefer. Bakalım onlar ne diyecek.

A34 cihazım var ve sorunsuzdu. Bir anda kapanmaya başladı, bazen açılıyor; bazen hiç açılmıyor. Canı istediğinde açılıyor herhalde. Tamirciye götürdüm, "pil ve anakart devrelerinde bir sorun yok." denildi ancak ben ekrandan olacağını düşünüyorum; çünkü bir sefer ekranın yarısı simsiyah oldu ve saçma sapan renkler ortaya çıkıp 10 saniye sonra cihaz kendini kapattı. İnternete baktığımda ekran Flex kablosu, telefondan daha çok satılan ürün. Benim düşüncem bu ancak sizin düşüncelerinizi de isterim. Teşekkürler Techolay Sosyal ailesi.

Ekranın kablosunda oynamayada kopuklukta olabilir. Telefoncu yerine servise verin bu sefer. Bakalım onlar ne diyecek.

Artı -1 Eksi

Burada yani Düzce'de Samsung servisi yok. Kargo işlemi vb. baya uğraşacağım. Telefonsuz kalıyorum ve bir sefer tamir parasını adama ödedim ve flex kablosunu takarsa ücretsiz karşılayacaklar bana.

Burada yani Düzce'de Samsung servisi yok. Kargo işlemi vb. bayağı uğraşacağım. Telefonsuz kalıyorum ve bir sefer tamir parasını adama ödedim ve Flex kablosunu takarsa ücretsiz karşılayacaklar bana.

Kotu olmus o zaman. Güvendiğiniz bir tamirci yapsın hocam. Ekranda sorun olabilir dediğiniz gibi ona gösterin anlatın.

Kotu olmus o zaman. Güvendiğiniz bir tamirci yapsın hocam. Ekranda sorun olabilir dediğiniz gibi ona gösterin anlatın.
Şimdi şöyle, en güvenilir anakartçıya gönderdim telefonu, anakarta bir sorun bulunmadı, bir de gerçekten bu flex kablo olayını araştırdım, alınma ve satma durumu çok fazla var, yani bu cihazda bir kronik olduğunu düşünüyorum, Pazartesi günü telefonu tekrar götüreceğim.