KS KS glitch64bit sürüm Uzman Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 162 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 19 Yer Cennetin 7. katı Bugün 13:47 #11 Bir iki gun önce prenormaldi şu an checkingte kaldı.
Heribert Yavuz 78 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.064 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.717 Bugün 13:48 #12 glitch64bit sürüm dedi: Bir iki gun önce prenormaldi şu an checkingte kaldı. Genişletmek için tıkla... Cihazı yeniden başlatın. Checking'te olması lazım. Peki, OEM kilit açma butonu gri mi?
glitch64bit sürüm dedi: Bir iki gun önce prenormaldi şu an checkingte kaldı. Genişletmek için tıkla... Cihazı yeniden başlatın. Checking'te olması lazım. Peki, OEM kilit açma butonu gri mi?
KS KS glitch64bit sürüm Uzman Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 162 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 19 Yer Cennetin 7. katı Bugün 13:50 #13 Heribert Yavuz dedi: Cihazı yeniden başlatın. Checking'te olması lazım. Peki, OEM kilit açma butonu gri mi? Genişletmek için tıkla... Cihazımı yeniden başlatamam, bootloop'ta kaldı ama griydi, hatırlıyorum. Bir de auto reboot olmadan başlattığım vbmeta.tar fail verdi.
Heribert Yavuz dedi: Cihazı yeniden başlatın. Checking'te olması lazım. Peki, OEM kilit açma butonu gri mi? Genişletmek için tıkla... Cihazımı yeniden başlatamam, bootloop'ta kaldı ama griydi, hatırlıyorum. Bir de auto reboot olmadan başlattığım vbmeta.tar fail verdi.
Heribert Yavuz 78 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.064 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.717 Bugün 13:55 #14 glitch64bit sürüm dedi: Cihazımı yeniden başlatamam, bootloop'ta kaldı ama griydi, hatırlıyorum. Bir de auto reboot olmadan başlattığım vbmeta.tar fail verdi. Genişletmek için tıkla... Tekrar bir stock ROM at, kontrol et.
glitch64bit sürüm dedi: Cihazımı yeniden başlatamam, bootloop'ta kaldı ama griydi, hatırlıyorum. Bir de auto reboot olmadan başlattığım vbmeta.tar fail verdi. Genişletmek için tıkla... Tekrar bir stock ROM at, kontrol et.
KS KS glitch64bit sürüm Uzman Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 162 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 19 Yer Cennetin 7. katı Bugün 13:56 #15 Heribert Yavuz dedi: Tekrar bir stock ROM at, kontrol et. Genişletmek için tıkla... Tamam biraz bekleteceğim. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 14:12
Heribert Yavuz dedi: Tekrar bir stock ROM at, kontrol et. Genişletmek için tıkla... Tamam biraz bekleteceğim.
KS KS glitch64bit sürüm Uzman Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 162 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 19 Yer Cennetin 7. katı Bugün 14:15 #16 Heribert Yavuz dedi: Tekrar bir stock ROM at, kontrol et. Genişletmek için tıkla... OEM kilidi zaten açılmış, yani gri pasif halde.
Heribert Yavuz dedi: Tekrar bir stock ROM at, kontrol et. Genişletmek için tıkla... OEM kilidi zaten açılmış, yani gri pasif halde.