Custom ROM kurmak için Odin ile TWRP flashlıyorum, Pass yazıyor ama telefonu yeniden başlatırken kapatma+ses açma tuşuna bassam bile yeniden download moda giriyor. Vbmeta hazırladım, o da olmadı. Ne yapmam gerekli?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bunu Odin'de hangi kısma seçmem gerek. Yani AP, user data vs diyor ya. Bir de TWRP ile aynı anda mı flashlıyacağım?
AP kısmına ekleyin ilk önce Vbmeta'yı kurun sonra TWRP'yi kurabilirsiniz.
İsimbulamajim
Üstün
Auto reboot kapatarak kurun. Tuşlama ile hemen TWRP'ye gireceksiniz.Custom ROM kurmak için Odin ile TWRP flashlıyorum, Pass yazıyor ama telefonu yeniden başlatırken kapatma+ses açma tuşuna bassam bile yeniden download moda giriyor. Vbmeta hazırladım, o da olmadı. Ne yapmam gerekli?
- Makaleler
- 9
Custom ROM kurmak için Odin ile TWRP flashlıyorum, Pass yazıyor ama telefonu yeniden başlatırken kapatma+ses açma tuşuna bassam bile yeniden download moda giriyor. Vbmeta hazırladım, o da olmadı. Ne yapmam gerekli?
Auto reboot kapalı şekilde kurun. Ardından ses kısma + Power 7 saniye basılı tutrarak. Yineden başlatıp ses açma + Power ile Recovery'e geçin.
Peter
Deneyimli
Auto reboot kapatarak kurun. Tuşlama ile hemen TWRP'ye gireceksiniz.
Auto reboot kapalı şekilde kurun. Ardından ses kısma + Power 7 saniye basılı tutrarak. Yineden başlatıp ses açma + Power ile Recovery'e geçin.
Auto reboot F. Reset time kapalı Odin'de. Dediğinizi yapıyorum ama download moda giriyor. Kırmızı yazılarla hata veriyor bir de ama tam ne olduğunu hatırlamıyorum recovery, error, vbmeta gibi şeyler yazıyordu.
Peter
Deneyimli
Girmeye calisirken kabloyu cikartmiyorsunuz degil mi?
Hayır hocam.
- Makaleler
- 9
Kırmızı yazılarla hata veriyor bir de ama tam ne olduğunu hatırlamıyorum recovery, error, vbmeta gibi şeyler yazıyordu.
Tam hatayı yazabilmeniz mümkün mü?
Vbmeta için bunu kullanın.
Peter
Deneyimli
Tam hatayı yazabilmeniz mümkün mü?
Vbmeta için bunu kullanın.
Bunu Odin'de hangi kısma seçmem gerek. Yani AP, user data vs diyor ya. Bir de TWRP ile aynı anda mı flashlıyacağım?
- Makaleler
- 9
Peter
Deneyimli
Vbmetayı kurdum Pass dedi sonra TWRP seçtim yine start dedim böyle kaldı şu an.
<ID:0/006> Odin engine v(ID:3.1401)..<ID:0/006> File analysis..<ID:0/006> Total Binary size: 55 M<ID:0/006> SetupConnection..