Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Peter

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
Queens
Custom ROM kurmak için Odin ile TWRP flashlıyorum, Pass yazıyor ama telefonu yeniden başlatırken kapatma+ses açma tuşuna bassam bile yeniden download moda giriyor. Vbmeta hazırladım, o da olmadı. Ne yapmam gerekli?

Custom ROM kurmak için Odin ile TWRP flashlıyorum, Pass yazıyor ama telefonu yeniden başlatırken kapatma+ses açma tuşuna bassam bile yeniden download moda giriyor. Vbmeta hazırladım, o da olmadı. Ne yapmam gerekli?
Auto reboot kapatarak kurun. Tuşlama ile hemen TWRP'ye gireceksiniz.

Auto reboot kapalı şekilde kurun. Ardından ses kısma + Power 7 saniye basılı tutrarak. Yineden başlatıp ses açma + Power ile Recovery'e geçin.

Auto reboot kapatarak kurun. Tuşlama ile hemen TWRP'ye gireceksiniz.

Auto reboot kapalı şekilde kurun. Ardından ses kısma + Power 7 saniye basılı tutrarak. Yineden başlatıp ses açma + Power ile Recovery'e geçin.

Auto reboot F. Reset time kapalı Odin'de. Dediğinizi yapıyorum ama download moda giriyor. Kırmızı yazılarla hata veriyor bir de ama tam ne olduğunu hatırlamıyorum recovery, error, vbmeta gibi şeyler yazıyordu.