Şahin

Uzman
2 buçuk yıldır kullanıyorum. İlk sahibiyim ve 5-6 aydır no name marka şarj aleti ile şarj ediyorum. Hem 2 buçuk yıl kullanıldı batarya hem de kötü şarj aletiyle şarj ettiğim için şarjı çok hızlı tükeniyor. Bu yüzden bataryayı değiştirmek istiyorum. Bu telefona uygun orijnal batarya ne almalıyım?
(İnşallah batarya değişince sorun düzelir)

2 buçuk yıldır kullanıyorum. İlk sahibiyim ve 5-6 aydır no name marka şarj aleti ile şarj ediyorum. Hem 2 buçuk yıl kullanıldı batarya hem de kötü şarj aletiyle şarj ettiğim için şarjı çok hızlı tükeniyor. Bu yüzden bataryayı değiştirmek istiyorum. Bu telefona uygun orijnal batarya ne almalıyım?
(İnşallah batarya değişince sorun düzelir)
Pazarama bunu alabilirsin Samsung J7 için bende internetten almıştım Hala çalışıyor birde orjinal şarj adaptörü kullan Yinede sorumluluk sizde

Gerçek orijinal bulunabilir mi bilemiyorum ama Voyax veya Deji bataryalar güzel bence. Daha yeni 8 Plus telefonuma Voyax taktım. Bayağı gidiyor şarjı. Önceki bataryam da Deji idi. O da 1.5 sene dayandı. Orijinal kadar uzun süre sağlığını koruyamasa da 1-1.5 yıl güzel performans veriyor.