O telefon ne kanka çakma telefona benziyor. Android sistemi bile kötü.
Nothing saf Android işletim kullanıyor. Neresi kötü hocam?
Tamamda hocam tasarımı kötü one öyle renksiz falan. Infinix telefonlarına benziyor.Nothing saf Android işletim kullanıyor. Neresi kötü hocam?
Pil omru rakipsiz fiyat bandinda. S21'in Exynos'u 3 saat civari pil omru verir. Bu cihaz 8-9 saat dayaniyor. Onerim seninkinden daha kaliteli. Tasarim dert degilse alinabilir. Android sistemi olarak, Samsung'dan daha verimli enerji tuketimine, pil tuketimine, islemci tuketimine ve RAM tuketimi olmak uzere daha basarili. Bloatware icermeyen temiz bir yazilim.O telefon ne kanka çakma telefona benziyor. Android Sistemi bile kötü.
Kötü değil de Samsung ve vb arayüze alışmış birine çok yabancı geliyor. Yoksa güzel cihaz Np2aNothing saf Android işletim kullanıyor. Neresi kötü hocam?
Istersen renkli yapabiliyorsun. Ek yazilim gerekmeden. Standart surumu secmek yeterli yazilim uzerindenTamamda hocam tasarımı kötü one öyle renksiz falan. Infinix telefonlarına benziyor.
Arkadaşlar öneriler için teşekkür ediyorum ama sadece bu 2 telefon arasında bir tercih yapacağım ve en uygun kredi bulabileceğim bir yer lazım.
A55 al. Icindeki Exynos daha az guc tuketimine sahip.Arkadaşlar öneriler için teşekkür ediyorum ama sadece bu 2 telefon arasında bir tercih yapacağım ve en uygun kredi bulabileceğim bir yer lazım.
Honor 200'ün tek eksiği IP serfitikası olabilir o telefonlar içerisinde. Su ve toz geçirmiyor deniliyor, lakin bir serfitikası yok. Samsung IP67 koyuyor o segmentte ki telefonlarına bile. O yönünü seviyorum adamların.
A55 ve A56 arasında uçurum gibi bir fark yok bence, ikisi de alınabilir.
S serisini sevmiyorum ekranı küçük ve pil 4500MAH değeri düşük ne kadar pil tüketmiyor diyorlarsa da pil 5000MAh'a göre az gidiyor.
Arkadaşlar öneriler için teşekkür ediyorum ama sadece bu 2 telefon arasında bir tercih yapacağım ve en uygun kredi bulabileceğim bir yer lazım.