Samsung A55 vs A56

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hovarda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    a56 samsung
O telefon ne kanka çakma telefona benziyor. Android Sistemi bile kötü.
Pil omru rakipsiz fiyat bandinda. S21'in Exynos'u 3 saat civari pil omru verir. Bu cihaz 8-9 saat dayaniyor. Onerim seninkinden daha kaliteli. Tasarim dert degilse alinabilir. Android sistemi olarak, Samsung'dan daha verimli enerji tuketimine, pil tuketimine, islemci tuketimine ve RAM tuketimi olmak uzere daha basarili. Bloatware icermeyen temiz bir yazilim.

Arkadaşlar öneriler için teşekkür ediyorum ama sadece bu 2 telefon arasında bir tercih yapacağım ve en uygun kredi bulabileceğim bir yer lazım.

Arkadaşlar öneriler için teşekkür ediyorum ama sadece bu 2 telefon arasında bir tercih yapacağım ve en uygun kredi bulabileceğim bir yer lazım.

Fiyat farkı 1000'den fazla ise A55 tercih edin. Dediğim gibi aralarında birkaç küçük şey harici neredeyse hiçbir fark yok.

A55 ile A56 arasında %20 fark var. 3k fiyat farkına değip değmeyeceğini sen karar ver. Benim tercihim a55 olurdu.

Dosya Ekleri

• 1748511000645.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 70

Nothing 2A ve Honor 200 daha iyi her anlamda.

Kötü batarya, kronik işlemci eski amiral gemisi olmasını bahsetmiyorum bile. Alınmaz.

S serisini sevmiyorum ekranı küçük ve pil 4500MAH değeri düşük ne kadar pil tüketmiyor diyorlarsa da pil 5000MAh'a göre az gidiyor.

S serisi iyidir ama eski s serisi alınmaz artık.

O telefon ne kanka çakma telefona benziyor. Android sistemi bile kötü.

En iyi Android sistemi olan saf Android var içinde.

O zaman A55 alın. A56 aradaki farka değer bir cihaz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…