Tabiki alınır, ancak biraz daha araştırma yaparak alın. Samsung'un IP11'den daha iyi ve daha ucuz olan bir sürü telefonu var. iPhone 11 overrated bir telefon olduğundan dolayı geçiş yaptıktan sonra başta plasebo etkisiyle kötü gelebilir ancak ileride alışırsınız, daha iyi gelmeye başlayacaktır A56.
Detaylar
Kim cevapladı?Değil. Önerdikleri Honor 400'den daha iyi kamera paketi var. Genel anlamda da başarılı.Cihazı aslında 2. el alacağım ama 23 ay garantisi var, s24 fe ye çıkmaya şu an bütçem el vermiyor 15.500 karşılığında alacağım kamerası gerçekten çok mu kötü?
Biraz daha indirmeye çalışın. O şekilde alınabilir. Ortalama bir kamerası var. Ama Honor 400'den iyi değil. Ekranda da bir tık geride.Cihazı aslında 2. el alacağım ama 23 ay garantisi var, s24 fe ye çıkmaya şu an bütçem el vermiyor 15.500 karşılığında alacağım kamerası gerçekten çok mu kötü?
Selfie'de Honor 400 daha başarılı. A56'ya 12 MP ön kamerayı basıp geçmişler, ne EIS, ne OIS var. Özellikleri de kısıtlı. A36 ile aynı ön kameraya sahip. Yapay zeka fotoğrafı işliyor, ama renkleriyle çok oynuyor, çoğunlukla soluk bir fotoğraf ortaya çıkıyor.
Hocam aynı sensörü kullanmıyorlar yalnız, yalnızca megapiksel değeri aynı. A36 selfie için GalaxyCore GC12A2 sensörünü kullanırken, A56 Samsung S5K3LC sensörünü kullanıyor.Biraz daha indirmeye çalışın. O şekilde alınabilir. Ortalama bir kamerası var. Ama Honor 400'den iyi değil. Ekranda da bir tık geride.
Selfie'de Honor 400 daha başarılı. A56'ya 12 MP ön kamerayı basıp geçmişler, ne EIS, ne OIS var. Özellikleri de kısıtlı. A36 ile aynı ön kameraya sahip. Yapay zeka fotoğrafı işliyor, ama renkleriyle çok oynuyor, çoğunlukla soluk bir fotoğraf ortaya çıkıyor.
Evet öyleymiş. Peki sensörlerle özellikleriyle alakalı kaynak var mıdır elinizde? Detay bilgi edinemedim.Hocam aynı sensörü kullanmıyorlar yalnız, yalnızca megapiksel değeri aynı. A36 selfie için GalaxyCore GC12A2 sensörünü kullanırken, A56 Samsung S5K3LC sensörünü kullanıyor.
Nanoreview isimli sitede çoğu cihazın özellikleri yer alıyor hocam. Çoğunlukla kamera paketleri de yer alıyor.Evet öyleymiş. Peki sensörlerle özellikleriyle alakalı kaynak var mıdır elinizde? Detay bilgi edinemedim.
Alınır, S24FE’ye çıkmaya çalışın.Merhaba. Şu anda iPhone 11 kullanıyorum. A56 modeline geçmek istiyorum. Sizce alınır mı? Kamerası, ekranı genel olarak yeterli olur mu?
Onu biliyorum. Benim kastettiğim kamera sensör boyutu, diyafram açıklığı, odak uzaklığı gibi değerlerini görebileceğim bir siteydi. Samsung genelde paylaşmıyor bu tarz bilgileri.Nanoreview isimli sitede çoğu cihazın özellikleri yer alıyor hocam. Çoğunlukla kamera paketleri de yer alıyor.
Bu arada S24 FE 256GB depolamalı versiyonu 28K olmuş, bence değmez. Bu devirde 128GB hafıza almanızı da önermem. Yeter diyorsanız siz bilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-