Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A56 alan birisinin yaşayacağı tek pişmanlık S24 FE'ye çıkmamak olur. Onun dışında 20 bine alınabilecek en iyi 2 cihazdan biri. Diğeri de Honor 400 zaten.

Donanım olarak rakiplerinden daha güçsüz değil. Sadece Poco'lar donanım açısından güçlü ama onların da diğer noktalarda ciddi eksiklikleri var. O yüzden "Derdin sadece oyunsa al" diyoruz, onların karşısında da yine S24 FE duruyor ama neyse.

Honor 400'ün de artısı pil ve hızlı şarj, bir de ekran çerçevesi yok. A56 gayet doğru ve kaliteli seçim, güle güle kullanın.

Janıtın arkadaşımıza birisinin 60 fps oyunun PUBG gibi oyunlarda işlemci gücünden kaynaklı olduğunu, rakibi hiçbir işlemcinin 120 fps hatta 90 fps bile vermediğini, S24 FE'nin 60 fps ile kısıtlı kalmadığını, ekran dokunma hz değerinin dünyanın en anlamsız şeyi olduğunu, pwm değerinin hassasiyeti olmayan birisi için hiçbir anlam ifade etmediğini vs. anlatması lazım.

Pişman olacaksanız S24 FE'ye çıkmadığınız için olun. Memnunsanız keyfinize bakın, gayet güzel cihaz. En aşağı 3-4 sene de keyifle kullanırsınız, daha sonrası cihazdan beklenti ve cihaza nasıl baktığınıza bağlı olarak değişir.

Hocam Şikayetvar'da dünyanın en sorunsuz telefonunda bile sorun yaşayan insanlar var. Teknoloji şans işi kimi sorunsuz telefonda illet sorunlar yaşar kimi kronik sorunlu telefonda sıkıntısız bir deneyim yaşar.
Örnek olarak attım. Siteye takılmayın. Biliyorum öyle olduğunu. Ama bu A56 ile hiç sorun yaşanmadığını da göstermez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Örnek olarak attım. Siteye takılmayın. Biliyorum öyle olduğunu. Ama bu A56 ile hiç sorun yaşanmadığını da göstermez.

Ona bakarsanız Şikayetvar'da S24 FE için 240 civarı konu açılmış ancak A56 için 12 adet. S24 FE için kronik sorunu var demiyorsak aynısı A56 içinde geçerli. Örnek olarak atıyorsunuz fakat oran hesabını göz ardı ediyorsunuz.

Ona bakarsanız Şikayetvar'da S24 FE için 240 civarı konu açılmış ancak A56 için 12 adet. S24 FE için kronik sorunu var demiyorsak aynısı A56 içinde geçerli. Örnek olarak atıyorsunuz fakat oran hesabını göz ardı ediyorsunuz.
A56'nın kullanıcı sayısı S24 FE'nin yanında tabiri caizse devede kulak kalır. O yüzden az sayıda şikayet girilmiş. S24 FE'nin kronik mi değil mi orası tartışılır ama o kadar çok sayıda ısınma ve şarjı hızlı tüketme sorunu yaşayan var ki. Benzer şekilde ekran ve kamera hataları ile karşılaşanların sayısı da fazla.

Son düzenleme:
A56'nın kullanıcı sayısı S24 FE'nin yanında tabiri caizse devede kulak kalır. O yüzden az sayıda şikayet girilmiş. S24 FE'nin kronik mi değil mi orası tartışılır ama o kadar çok sayıda ısınma ve şarjı hızlı tüketme sorunu yaşayan var. Benzer şekilde ekran ve kamera hataları ile karşılaşanların sayısı da fazla.

Kaynağınız nedir? Şikayetvar değildir herhalde çünkü şikayet sayısı çok az. Ayrıca Türkiye'de A serisi S serisinden fazla satıyor ekonomiden dolayı.

Hiç kafana takılmasın. A56 en güncel güçlü cihazlardan birisi, nesini sevmedin? Şikayet var sitesini baz almak doğru değil. Hayırlı olsun.

Bu mantıkla konu sahibi bir sorun yaşayıp çözümü için şikayetvar ve bilimum forumlara yazsa doğru değil diyeceksiniz o zaman. Yani cihazlarıyla ilgili sıkıntı yaşayan A56 kullanıcıları yalan söylüyor diyorsunuz :)

Bu mantıkla konu sahibi bir sorun yaşayıp çözümü için Şikayetvar ve bilimum forumlara yazsa doğru değil diyeceksiniz o zaman. Yani cihazlarıyla ilgili sıkıntı yaşayan A56 kullanıcıları yalan söylüyor diyorsunuz :)

Dostum ciddi misin? Babama daha geçen hafta A56 aldırdım ve kendime de almayı düşünüyorum. Herhangi bir aksi durum yaşamadım ancak evet herkes sorun yaşayacak diye bir kaide yok. Sana daha az önce örnek şikayet oranı bıraktım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.