Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu mantıkla konu sahibi bir sorun yaşayıp çözümü için Şikayetvar ve bilimum forumlara yazsa doğru değil diyeceksiniz o zaman. Yani cihazlarıyla ilgili sıkıntı yaşayan A56 kullanıcıları yalan söylüyor diyorsunuz :)

Sadece oraya takılı kalmak değil diyorum. Apple de yüzlerce şikayet var. Senin mantığınla bakarsak telefon hakkında 1 şikayet olsun sorunlu mu ilan edeceğiz 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş her Samsung konsusna Samsung alınmaz yazıp bırakmış ben kaale almayı bıraktım.
Adam oyun için cihaz arıyor ve bütçesi kısıtlı. Oyun için Samsung alınmaz. Doğru bir bakış açısıdır. Exynosların vasatlığı, ısınması, arayüzünü performans kısıtlaması, batarya verimsizliği herkesin malumu. Neden gerçekleri inkar ediyorsunuz?

Adam oyun için cihaz arıyor ve bütçesi kısıtlı. Oyun için Samsung alınmaz. Doğru bir bakış açısıdır. Exynosların vasatlığı, ısınması, arayüzünü performans kısıtlaması, batarya verimsizliği herkesin malumu. Neden gerçekleri inkar ediyorsunuz?

Eskilerde kalmışsınız. Exynos şu anda gayet gelişti ve iyi durumda.

Samsung A serisi geneli böyle maalesef. Sürekli mobil veri kullanan biri için kötü. Sonraki telefonumu sirf bu yüzden başka markalardan alacagim.
Çok doğru bir karar vermiş olursunuz. Samsung A serisinin bir yere gittiği yok, yerinde sayıyor. Sadece A değil, M ve F serileri de dahil sürekli olarak aynı cihazları üretip duruyorlar. Ekran, batarya, şarj, verimlilik, ısı yönetimi, sürdürülebilir performans, modem çekim gücü; kısaca genel donanımı kayda değer şekilde geliştirmiyorlar. Bunu bilerek yapıyorlar. Bir noktada işlemci tak-çıkara dönüyor olay. Bu mantığa sahip bir firmaya paranızı kaptırmamanız lazım. Çünkü satılmazsa geliştirme yapmaları gerektiğini anlayacaklar. Nicelik azalınca, nitelik artacak. Yoksa bu şekilde piyasayı telefon çöplüğüne çeviriyorlar, gereksiz çip israfı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.