Bir de ben ayarlara klavye yazarak a serisinde DeX açmayı başardım ancak telefon kaldıramayıp restart attı. O yüzden olmuş olabilir mi? A serisinde bu arada normalde DeX yok yazılım açığı sadece.

Odin sayacı var mı? Her stok bile olsa yazılım atmak?
Var. Normal OneUI güncellemelerinin olduğu tarihi bile saat dakika hatta saniye olarak kaydını tutuyor. Hatta cihazın kapanma açılma ve yeniden başlama sayısını, kaç kere şarja takıldı, kaç kere PC aygıtına bağlandı onu bile sayıyor. Bazen pil aşırı ısınırsa onun da verisini raporlar. Sistem çökerse onu da kaydeder sonraki yazılım güncellemesinde bu çökme verilerini temizler.

Son düzenleme:
Bırakır. Ben cihazımın sadece bootloader kilidini açmaya uğraştım sadece bilgisayara bağlayıp birkaç programla cihazı bootloader kilidi açmaya zorladım sonra garantisi gitmesin diye vazgeçtim, ama onu bile kaydetmiş cihazı garantiye verdiğim yazılımına müdahale edilmiş diye geri yolladılar.

Hatta şiddetli sarsıntıları da Knox çipi kaydediyor. Samsung cihazlarda işlemci cihazın beyni, Knox çipi cihazın kalbidir.

Bırakır. Ben cihazımın sadece Bootloader kilidini açmaya uğraştım sadece bilgisayara bağlayıp birkaç programla cihazı Bootloader kilidi açmaya zorladım sonra garantisi gitmesin diye vazgeçtim ama onu bile kaydetmiş cihazı garantiye verdiğim yazılımına müdahale edilmiş diye geri yolladılar.

Hatta şiddetli sarsıntıları da Knox çipi kaydediyor. Samsung cihazlarda işlemci cihazın beyni, Knox çipi cihazın kalbidir.

Hayır sadece Odin'den stok yazılım yüklemek. CSC aynı sadece temiz kurulum için?

Hayır sadece Odin'den stok yazılım yüklemek. CSC aynı sadece temiz kurulum için?
Stok yazılım yüklendiği zaman Knox çipi kaydediyor, ve PC yolu ile müdahale olduğu için garantiyi tehlikeye atıyor. Direkt OTA yoluyla yaptığın güncellemelerin bile kaydı var orada.

Sen telefonu yeniden başlattığın zaman bile onun raporunu tutuyor, Stock ROM yüklediğinin mi kaydını tutmayacak hocam?

Stok yazılım yüklendiği zaman Knox çipi kaydediyor, ve PC yolu ile müdahale olduğu için garantiyi tehlikeye atıyor. Direkt ota yoluyla yaptığın güncellemelerin bile kaydı var orada.

Sen telefonu yeniden başlattığın zaman bile onun raporunu tutuyor, stock ROM yüklediğinin mi kaydını tutmayacak hocam?

1. benim yazılımım gerçekten sıkıntılı hard reset işe yaramadı ama One UI 7'de böyle değildi. Nasıl düzelecek o zaman?
2. telefon KVK garantili. O kadar üzerine düşeceklerini zannetmiyorum.

Ne yapmam gerekir hocam o zaman?

Son düzenleyen: Moderatör:
KVK garantiliyse yazılım atın gitsin. Resmi garanti olmadığı için bir şey kaybetmezsin.

Hocam telefon çok kötü duruma geldi. Her gün ayrı bug. Sabrım sınanıyor...

Bugün Odin'le temiz yazılım attım. Şu an iyi gibi. One UI 8.5 geldiğinde aynısı yaşanmaz umarım. Eğer ki yine sorun olursa yazarım.

Hocam telefon çok kötü duruma geldi. Her gün ayrı bug. Sabrım sınanıyor...

Bugün Odin'le temiz yazılım attım. Şu an iyi gibi. One UI 8.5 geldiğinde aynısı yaşanmaz umarım. Eğer ki yine sorun olursa yazarım.

Yine sorun çıkardı. Wi-Fi çekmeme ve mikro takılma (stutter olmaya başladı şu an ne yapmam lazım? Bu arada bu cihazdan yazılım tarafından hiç memnun değilim.

Son düzenleme: