Lulz
Uzman
Çok fazla sayıda başkasında da oluyorsa biraz problem ama.Çok güldüm ama teknoloji şans işi hocam. Sizde olan bir şey başkasında olmayabilir. Siz yaşıyorsunuz diye "Alma! Yazılımı sıkıntılı!" demeyin.
Çok fazla sayıda başkasında da oluyorsa biraz problem ama.Çok güldüm ama teknoloji şans işi hocam. Sizde olan bir şey başkasında olmayabilir. Siz yaşıyorsunuz diye "Alma! Yazılımı sıkıntılı!" demeyin.
Var. Normal OneUI güncellemelerinin olduğu tarihi bile saat dakika hatta saniye olarak kaydını tutuyor. Hatta cihazın kapanma açılma ve yeniden başlama sayısını, kaç kere şarja takıldı, kaç kere PC aygıtına bağlandı onu bile sayıyor. Bazen pil aşırı ısınırsa onun da verisini raporlar. Sistem çökerse onu da kaydeder sonraki yazılım güncellemesinde bu çökme verilerini temizler.Odin sayacı var mı? Her stok bile olsa yazılım atmak?
Var. Normal One UI güncellemelerini bile saat dakika hatta saniye olarak kaydını tutuyor. Hatta cihazın kapanma açılma ve yeniden başlama sayısını, kaç kere şarja takıldı onu bile sayıyor.
Bırakır. Ben cihazımın sadece bootloader kilidini açmaya uğraştım sadece bilgisayara bağlayıp birkaç programla cihazı bootloader kilidi açmaya zorladım sonra garantisi gitmesin diye vazgeçtim, ama onu bile kaydetmiş cihazı garantiye verdiğim yazılımına müdahale edilmiş diye geri yolladılar.
Bırakır. Ben cihazımın sadece Bootloader kilidini açmaya uğraştım sadece bilgisayara bağlayıp birkaç programla cihazı Bootloader kilidi açmaya zorladım sonra garantisi gitmesin diye vazgeçtim ama onu bile kaydetmiş cihazı garantiye verdiğim yazılımına müdahale edilmiş diye geri yolladılar.
Hatta şiddetli sarsıntıları da Knox çipi kaydediyor. Samsung cihazlarda işlemci cihazın beyni, Knox çipi cihazın kalbidir.
Stok yazılım yüklendiği zaman Knox çipi kaydediyor, ve PC yolu ile müdahale olduğu için garantiyi tehlikeye atıyor. Direkt OTA yoluyla yaptığın güncellemelerin bile kaydı var orada.Hayır sadece Odin'den stok yazılım yüklemek. CSC aynı sadece temiz kurulum için?
Stok yazılım yüklendiği zaman Knox çipi kaydediyor, ve PC yolu ile müdahale olduğu için garantiyi tehlikeye atıyor. Direkt ota yoluyla yaptığın güncellemelerin bile kaydı var orada.
Sen telefonu yeniden başlattığın zaman bile onun raporunu tutuyor, stock ROM yüklediğinin mi kaydını tutmayacak hocam?
KVK garantiliyse yazılım atın gitsin. Resmi garanti olmadığı için bir şey kaybetmezsin.
Hocam telefon çok kötü duruma geldi. Her gün ayrı bug. Sabrım sınanıyor...
Bugün Odin'le temiz yazılım attım. Şu an iyi gibi. One UI 8.5 geldiğinde aynısı yaşanmaz umarım. Eğer ki yine sorun olursa yazarım.