Estağfurullah hocam
Detaylar
Kim cevapladı?Cyanogen 53
Üstün
- Makaleler
- 4
Bu sorunlar One UI ile alakalı, cihaz ile ilgili değil. "Şans meselesi" demeniz yanlış bence. Sonuçta aynı One UI bütün A56'larda çalışıyor, değil mi?Çok güldüm ama teknoloji şans işi hocam. Sizde olan bir şey başkasında olmayabilir. Siz yaşıyorsunuz diye "Alma! Yazılımı sıkıntılı!" demeyin.
Konu sahibine One UI 7'ye dönmesini tavsiye edecektim aslında. Ama Binary sürümü son güncelleme ile artmış. Geri dönmesi imkansız.
One UI 8.5'i bekleyin o zaman. Yapacak bir şey yok.
Bu sorunlar One UI ile alakalı, cihaz ile ilgili değil. "şans meselesi" demeniz yanlış bence. Sonuçta aynı One UI bütün A56'larda çalışıyor, değil mi?
Konu sahibine One UI 7'ye dönmesini tavsiye edecektim aslında. Ama binary sürümü son güncelleme ile artmış. Geri dönmesi imkansız.
Eki Görüntüle 218560
One UI 8.5'i bekleyin o zaman. Yapacak bir şey yok.
Aslında sanki aynı bit numarasında One UI 7 bulmuştum sanki ama bilmem.
THE KEROXEA 1
Üstün
Telefonda Knox adında özel bir çip var, tüm müdahaleleri kaydediyor, cihazınız garanti dışı kalmıştır. Eğer Knox sayacına bakarlarsa cihazı geri yollarlar size.Onu diyorum işte hocam. Download mode BIOS gibi bir şey OS ile alakası yok.
Knox çipi donanımsaldır, bootloader kilidi ne zaman açıldı zamanını tutar, kaç kere kilit açıldı listesini tutar, yüklenen ve silinen sistem dosyalarının hatta yapılan OTA güncellemelerinin bile raporunu tutar. Yetkili servisler cihaza OTG yoluyla bağlanarak bu çipten veri alabilirler.
Cyanogen 53
Üstün
- Makaleler
- 4
Kasım ayında yayınlanmış güvenlik güncellemesini yüklemediyseniz One UI 7'ye dönmeniz mümkün aslında. Kontrol edin.Aslında sanki aynı bit numarasında One UI 7 bulmuştum sanki ama bilmem.
Telefonda Knox adında özel bir çip var, tüm müdahaleleri kaydediyor, cihazınız garanti dışı kalmıştır. Eğer Knox sayacına bakarlarsa cihazı geri yollarlar size.
Onu da biliyorum ancak, stok ROM Odin ile açılmaz hocam. Odin izin vermez.
Kasım ayında yayınlanmış güvenlik güncellemesini yüklemediyseniz One UI 7'ye dönmeniz mümkün aslında. Kontrol edin.![]()
Yükledim maalesef...
Son düzenleyen: Moderatör:
THE KEROXEA 1
Üstün
Açılmaz derken? Anlayamadım da orasını hocam rica etsem açıklar mısınız? Biz zamanında Odin V3 ile Stock ROM kuruyorduk.Onu da biliyorum ancak, stok ROM Odin ile açılmaz hocam. Odin izin vermez.
Açılmaz derken? Anlayamadım da orasını hocam rica etsem açıklar mısınız?
Hocam Odin ile Custom ROM kurmadığınız sürece (zaten öyle olmaz ama diyelim ki TWRP yükleyeceğiz) açamayız Bootloader kilidini.
THE KEROXEA 1
Üstün
Anladım hocam, ama Knox'un her şeyi kaydetme ihtimaline karşı yazılıma çok dokunmayın, belli olmaz sıkıntı çıkabilir sonra.Hocam Odin ile Custom ROM kurmadığınız sürece (zaten öyle olmaz ama diyelim ki TWRP yükleyeceğiz) açamayız Bootloader kilidini.
Anladım hocam ama Knox'un her şeyi kaydetme ihtimaline karşı yazılıma çok dokunmayın, belli olmaz sıkıntı çıkabilir sonra.
Odin sayacı var mı? Her stok bile olsa yazılım atmak?
Yeni konular
-
-
Sosyal medya videolarında kullanılan yaygın fontlar neler?
- DeadlyMania7
-
-
-
-
-
-
-