Çok güldüm ama teknoloji şans işi hocam. Sizde olan bir şey başkasında olmayabilir. Siz yaşıyorsunuz diye "Alma! Yazılımı sıkıntılı!" demeyin.
Detaylar
Kim cevapladı?Çok güldüm ama teknoloji şans işi hocam. Sizde olan bir şey başkasında olmayabilir. Siz yaşıyorsunuz diye "alma! Yazılımı sıkıntılı!" demeyin.
Tamamdır hocam.
İnşallah cihazda sıkıntı yoktur, korkuttu biraz.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Yaşadığınız problemler zaten yazılımsal glitch gözüküyor, cihazda sorun olduğunu sanmıyorum.Tamamdır hocam.
İnşallah cihazda sıkıntı yoktur korkuttu biraz.
Cihazınız da hiç kötü cihazmış gibi davranmayın. Ben daha dün gece A56 hakkında şöyle mesaj yazmıştım:
Hocam 7'de yoksa 8'de varsa yazılımsaldır.Tamamdır hocam.
İnşallah cihazda sıkıntı yoktur, korkuttu biraz.
Servise gönderin, uğraşmayın, risk almanıza gerek yok.
Hocam 7'de yoksa 8'de varsa yazılımsaldır.
Servise gönderin, uğraşmayın, risk almanıza gerek yok.
Hocam Odin'den eskiden kaç kere yazılım attım telefonlara. Custom ROM bile kurmuşluğum var. Hatta hiç unutmam root atarken brick ettim ama kurtardım.
Hocam Odin'den eskiden kaç kere yazılım attım telefonlara. Custom ROM bile kurmuşluğum var. Hatta hiç unutmam root atarken brick ettim ama kurtardım.
Hocam ben de yazılım ile ilgileniyorum, Android ile aram iyidir ancak sıfır cihaza dışarıdan müdahale ederek neden garantinizi devre dışı bırakma riskini göze alıyorsunuz ki?
Hocam ben de yazılım ile ilgileniyorum, Android ile aram iyidir ancak sıfır cihaza dışarıdan müdahale ederek neden garantinizi devre dışı bırakma riskini göze alıyorsunuz ki?
Hocam Odin ile garanti bozulmuyor ki? Diyelim ki elektrik gitti yüklerken. Telefon çöp olmuyor tekrar download moda alıp yazılımı tekrar atarım.
- Makaleler
- 14
OS bozulsa da Download modu bozulmaz. Ayrıca OEM Unlock işlemi yapmadığın sürece zaten Odin ile garantisini bozabilecek yazılım yükleyemezsin. Cihaz zaten izin vermez.Hocam Odin ile garanti bozulmuyor ki? Diyelim ki elektrik gitti yüklerken. Telefon çöp olmuyor tekrar download moda alıp yazılımı tekrar atarım.
Odin ile resmi yazılım attığın zaman hiçbir problem yaşamazsın. Ben yazılım için https://samfw.com/ sitesini kullanıyorum.
OS bozulsa da download modu bozulmaz. Ayrıca OEM unlock işlemi yapmadığın sürece zaten Odin ile garantisini bozabilecek yazılım yükleyemezsin. Cihaz zaten izin vermez.
Odin ile resmi yazılım attığın zaman hiçbir problem yaşamazsın. Ben yazılım için https://samfw.com/ sitesini kullanıyorum.
Onu diyorum işte hocam. Download mode BIOS gibi bir şey OS ile alakası yok.
- Makaleler
- 14
Ben mesajı başta yanlış okumuşum. Kusuruma bakma.Onu diyorum işte hocam. Download mode BIOS gibi bir şey OS ile alakası yok.