Gerek yok, hem yurt dışı hem de değmez.

Hocam Honor 400'ü direkt TR garantili olarak önermiştim.

Ancak ne olursa olsun Tecno'dan uzak durun, naçizane tavsiyem :).

Yurt dışı mi 15 almaya karar verdim. Çevremdeki 14t ve 14t Pro kullananların kimine sorduysam hepsi yurt dışı olarak kullanıyordu kimsede problem yaşamamış. Baktım donanımsal bir problem oldu onda da artık katlanacağız yapacak bir şey yok.

Yurt dışı mi 15 almaya karar verdim. Çevremdeki 14t ve 14t Pro kullananların kimine sorduysam hepsi yurt dışı olarak kullanıyordu kimsede problem yaşamamış. Baktım donanımsal bir problem oldu onda da artık katlanacağız yapacak bir şey yok.

Server yaptırmazsanız bir sürü sıkıntı yaşatır.

Server yaptırmazsanız bir sürü sıkıntı yaşatır.
Server yaptıracağım hocam tabi ki. Bu arada bütçem gereği yine karar değiştirip 14T Pro siparişi verdim son olarak :D
1-2 ay serversiz kullanmayı düşünüyorum sonra Server yaptırırım.
Serversiz kullansam ne gibi sıkıntıları olabilir ki kapanma harici?

Techno alınmaz, yazılım, donanım ve malzeme kalitesi yerlerde. Son çıkan modellerinde örneğin techno camon 40 pro modelinde; 3 kameradan sadece ikisi bulunuyor, büyük bir dolandırıcılıktır ve düzenbazlıktır bu. Malzeme kalitesinin de kötü olduğu anlaşılıyor. İnternette videolar var aratıp bulabilirsiniz.

Server yaptıracağım hocam tabi ki. Bu arada bütçem gereği yine karar değiştirip 14T Pro siparişi verdim son olarak :D
1-2 ay serversiz kullanmayı düşünüyorum sonra Server yaptırırım.
Serversiz kullansam ne gibi sıkıntıları olabilir ki kapanma harici?
Bende 14T pro kullanıyorum oldukça memnunum her konuda, bir sorun var ise yardımcı olurum. Mi serisinin Mediatek işlemci konulmuş halidir T Pro serisi. Kayıtsız kullanırsan arama, mesajlaşma yapamazsın ve mobil veri açamazsın (kalan 4 ay için bunlar düzelteyim), başka bir sakıncası yok. Kayıt yaptırırsan bunların hepsini sorunsuzca yaparsın ve kapanma derdin olmaz.

Son düzenleme:
Techno alınmaz, yazılım, donanım ve malzeme kalitesi yerlerde. Son çıkan modellerinde örneğin techno camon 40 pro modelinde; 3 kameradan sadece ikisi bulunuyor, büyük bir dolandırıcılıktır ve düzenbazlıktır bu. Malzeme kalitesinin de kötü olduğu anlaşılıyor. İnternette videolar var aratıp bulabilirsiniz.

Bende 14T pro kullanıyorum oldukça memnunum her konuda, bir sorun var ise yardımcı olurum. Mi serisinin Mediatek işlemci konulmuş halidir T Pro serisi. Kayıtsız kullanırsan arama, mesajlaşma yapamazsın ve mobil veri açamazsın, başka bir sakıncası yok. Kayıt yaptırırsan bunların hepsini sorunsuzca yaparsın.
Hocam kayıtsız 4+4 ay şeklinde kullanabiliyorum diye biliyorum ben öyle değil mi?
Mi 15 alacaktım sadece sırf günlük kullanım için 15-16 bin lira borca girmeye gerek yok diye bunu aldım.

Hocam kayıtsız 4+4 ay şeklinde kullanabiliyorum diye biliyorum ben öyle değil mi?
Mi 15 alacaktım sadece sırf günlük kullanım için 15-16 bin lira borca girmeye gerek yok diye bunu aldım.
Evet kayıtsız 4+4 ay kullanabiliyorsun. Sonra kapanıyor ve yılbaşında tekrar yenileniyor kullanım hakkın. Dediğim şeyler kalan 4 ay olacak şeyler ( arama yapamama, mesaj, mobil veri kullanamama). Yukarıda tam anlatamamışım ben kusura bakma.

Evet kayıtsız 4+4 ay kullanabiliyorsun. Sonra kapanıyor ve yılbaşında tekrar yenileniyor kullanım hakkın. Dediğim şeyler kalan 4 ay olacak şeyler ( arama yapamama, mesaj, mobil veri kullanamama). Yukarıda tam anlatamamışım ben kusura bakma.
Niyetim 1-2 ay kayıtsız kullanmak sonrasında kaydetmek ama bakalım hocam umarım benim için hayırlı olur...