Selam dostlar, normalde telefonlara bu kadar ilgili değilim, ancak Samsung Note5 aldıktan sonra ilgim arttı. Özellikle eski amiral gemileri çok hoşuma gidiyor çünkü Custom ROM yükleyince 10 yıllık cihaz uçuyor, efsane bir şey. Fiziksel tuşlu yani Home butonlu Samsung ve iPhone'ları hem Custom ROM derlemek için hem de koleksiyon için almak istiyorum. Belki ihtimal al sat yaparım da pek zannetmiyorum. Biraz saçma anlattım, fantezi gibi ama gerçekten böyle
Özellikle Note FE ve S7 Edge'i çok seviyorum da piyasada S9+'dan daha pahalıya satıldığı için alamıyorum. Note FE zaten yok gibi bir şey. Orta segmentte 9 yıllık A7 2017 var, görünümü ve donanımı hoşuma gitti, Custom ROM'da çeşitli. Bu yüzden yedek tutmak dahilinde bu telefon alınabilir mi? Sadece sosyal medya ve kamera için kullanacağım. Ayrı bir öz güven veriyor bu telefonlar.
Detaylar
Kim cevapladı?A7 değil de S7 veya S8 gibi cihazlar daha iyi olabilir.
Bu şaheser varken A7'nin yüzüne bakmam.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 6
eMMC'li cihaz alınmaz. S8 olabilir.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Bütçe ne kadar?
Fazlasına bakmıyorum yani yazdığım 3 cihaz dışında.
A7 değil de S7 veya S8 gibi cihazlar daha iyi olabilir.
Home butonlu Samsung dışında başka cihaz alasım yok. S23 Ultra anca.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Galaxy S7 aşırı kompakt bir cihaz köşelerini elime sürtünce o kalite hissi beni bitiriyordu. Custom Rom destegi de benim zamanimda 12 yukleniyordu farkli romlar cikmistir belki. Kamerasi da A7 kiyasla guzel ceker. S8 bana göre balon bir cihaz.Fazlasına bakmıyorum yani yazdığım 3 cihaz dışında.
Home butonlu Samsung dışında başka cihaz alasım yok. S23 Ultra anca.
S7 değil de S7 Edge hoşuma gidiyor. S8 bende sevmiyorum. Ancak S7 Edge alsam da A7 2017'den vazgeçmem gibi. Note FE'den sonra en güzeli S7 Edge zaten bana göre.Galaxy S7 aşırı kompakt bir cihaz köşelerini elime sürtünce o kalite hissi beni bitiriyordu. Custom Rom destegi de benim zamanimda 12 yukleniyordu farkli romlar cikmistir belki. Kamerasi da A7 kiyasla guzel ceker. S8 bana göre balon bir cihaz.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
S7 değil de S7 Edge hoşuma gidiyor. S8 bende sevmiyorum. Ancak S7 Edge alsam da A7 2017'den vazgeçmem gibi. Note FE'den sonra en güzeli S7 Edge zaten bana göre.
S7 Edge modelinde S7 göre pembe çizgi sorunu daha fazla. Galaxy S10 dahil ekran yanığı görmek mümkün. Önceki S9'da kullanan kız Instagram'da bırakmıştı bunda da TikTok arayüzü belirgin halde. Ha batarya farkı var ve ekranı terse koyunca ilk nesil Edge aydınlatması hoş.
S9+ kullanıyorum AMOLED yanığı çok rahatsız ediyor özellikle navigasyon çubuğu yanığı ve solda ne olduğunu bilmediğim poker kartı gibi geçişli bir iz var. Bu yüzden her şeyin AMOLED olmasını istiyorum ki beyaz ekranda görmeyeyim.S7 Edge modelinde S7 göre pembe çizgi sorunu daha fazla. Galaxy S10 dahil ekran yanığı görmek mümkün. Önceki S9'da kullanan kız Instagram'da bırakmıştı bunda da TikTok arayüzü belirgin halde. Ha batarya farkı var ve ekranı terse koyunca ilk nesil Edge aydınlatması hoş.