Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Kuzenimin Samsung telefonunu sıfırlamak için ödünç aldım fakat telefona giriş yapılmış bir Samsung hesabı var. Samsung hesabına Gmail ile giriş yapılabiliyor fakat Samsung hesabında yazan e posta, gerçekte kurulu olmadığı (sadece isim olarak var olduğu) için, ne o ada sahip bir e posta oluşturabiliyorum, ne de çıkış yapabiliyorum. Hesaptan nasıl çıkış yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kuzenimin Samsung telefonunu sıfırlamak için ödünç aldım fakat telefona giriş yapılmış bir Samsung hesabı var. Samsung hesabına Gmail ile giriş yapılabiliyor fakat Samsung hesabında yazan e-posta, gerçekte kurulu olmadığı (sadece isim olarak var olduğu) için, ne o ada sahip bir e-posta oluşturabiliyorum, ne de çıkış yapabiliyorum. Hesaptan nasıl çıkış yapabilirim?

Gmail hesabını kaldırıp. Ve OEM kilit açmayı aktif edip, hard reset atın.
Kuzenimin Samsung telefonunu sıfırlamak için ödünç aldım fakat telefona giriş yapılmış bir Samsung hesabı var. Samsung hesabına Gmail ile giriş yapılabiliyor fakat Samsung hesabında yazan e-posta, gerçekte kurulu olmadığı (sadece isim olarak var olduğu) için, ne o ada sahip bir e-posta oluşturabiliyorum, ne de çıkış yapabiliyorum. Hesaptan nasıl çıkış yapabilirim?

Çözüm
Telefonun ekranına bir desen olarak parola ekleyiniz. Ayarlarda çok fazla denemeden sonra telefonu sıfırla seçeneğini aktif ediniz. Ben de bu yöntem ile sıfırladım. Birkaç deneme sonrasında otomatik fabrika ayarlarına sıfırlayacaktır.
E hocam normal olarak fabrika ayarlarına sıfırladığımda, kurulum yaparken tekrar istemez mi? Ben direkt kurtulmak istiyorum, kuzenim zaten silebilirsin dedi.
OEM kilit açma ne işe yarar hocam?