1770942144098.webp

%33 zam olmaz bir nesilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
100K altına çıkarsa ne olacak 100K üzerine çıkarsa ne olacak? Hadi fiyat tahminlerinizi de %100 tutturduğunuzu varsayalım, bunun kime ne faydası var? Boşuna tartışıyorsunuz. Samsung cihazlar ilk çıkışlarında alınacaksa mutlaka kamu indirimi ile alınmalı, başka verecek tavsiyem yok.

256GB modeli muhtemelen 80 bini görür, 512GB modeli 90 olabilir, belli olur yakında.
100 bin altına da alsan üstüne de alsan her şekilde zarardasın, şu sıralar TL'nin daha da değer kaybetmesi olağan, kaos ortami yükseldi yine. YTD.

Son düzenleyen: Moderatör:
S25 ultranın 256 GB modeli 83 bin TL'den çıkmıştı.
Sızıntılara göre 87 bin TL'ye kadar çıkacağı söyleniyor. Tabii Samsung özel fiyatlandırma vs yapar mı bilmem.

S25 ultranın 256 GB modeli 83 bin TL'den çıkmıştı.
Sızıntılara göre 87 bin TL'ye kadar çıkacağı söyleniyor.
İki model arasında sadece 4k fiyat farkı olacak olması imkansız. 1469 EURO Avrupa fiyatı S26 Ultra'nın. Vergisiz fiyatı bile 75K falan yapıyor. S26-S26 Plus-S26 Ultra bu üç modelin de baz versiyonları S25 serisinden ucuz olacak.

Burada ergen bir kardeşimiz vardı 100-100 bin bandında çıkacak dediğimde alay etmişti. Onu bir alayım buraya. Mesele 100 bine çıksa ne olur 120 bine çıksa ne olur da değil. Ben buraya çıkış fiyatı ve mayıs ayındaki fiyatı ne olur diye soruyorum bana sorum dışında her türlü cevabı veriyorsunuz.

Burada ergen bir kardeşimiz vardı 100-100 bin bandında çıkacak dediğimde alay etmişti. Onu bir alayım buraya.
Adam sana kötü bir şey dememiş. Adama niye ergen diyorsun? Yanlış tahminde bulunmuş olabilir gayet normal.

8597 adlı kullanıcı da haşır neşir bu işlerle o da yanlış tahminde bulunmuş. Adamı zorbalayıp cahil ve ergen mi diyeceğiz şimdi.