Detaylar
Kim cevapladı?Kesinlikle. Kullanımı çok rahat bir arayüzdü, tek elle kullanmaya şu anki işletim sistemlerinden daha müsaitti bence.Arayüzü çok tatlı geliyor.
Tabii en güzel arayüz Symbian S60'ın arayüzü.
- Makaleler
- 1
Saf Android harici deneyimlemiş biri olarak gayet geçerli, sıkmayan bir arayüzü var. Ayrıca OneUI 6.0 güncellemesi ile Quick Panel çok daha işlevsel ve güzel bi hal aldı.
iOS'u hiç sevmezdim eskiden ama eksiye göre çok daha kullanışlı ve işlevsel şu an.
Pardon ama çöp, HyperOS da MIUI da çöp. Özellikle son dönemde MIUI'ye çok fazla abuk subuk uygulama eklediler. Hiçbiri işlevsel değil, bi duvar kağıdı değişmek için tüm temaların içinden geçmem lazım
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Şahsen görünüm ve özelleştirme olarak beğeniyorum ancak One UI çok fazla bloatware bulunduruyor.
cyberblugy
Başarılı
Şu anda M33 5G Android14 kullanıyorum bazen çok kasmalar oluyor bazen stabil çalışıyor ama Google pixel gibi stock ROM kullansalar daha performanslı çalışır illa arayüz gerekmiyor.
Bayılıyorum,aktif olarak kullanıyorumEn son Note Fan Edition kullanmıştım ve bırakmıştım. Daha sonra, S24 Plus ile maceraya kısa süreli de olsa dönebildim. Bu arayüz hakkında sizin yorumlarınızı merak ediyorum. Diğer markalara göre sizce başarılı mı?
- Makaleler
- 1
Çinli telefonların (bence) berbat olan arayüzünden sonra ilaç gibi geliyor sırf bu meseleden dolayı Samsung aldım.