Makaleler
23
Bence Samsung bildiğiniz çalmış.
1734891006858.webp
1734891275491.webp

İlk kim yapmış? Ben Samsung'un farklı olması gerektiğini düşünüyorum.
İlk yapan Apple değilden kastım Pro modelleri için. Kuyruklu tasarımı zaten kablosuz kulaklıklarla senelerdir görüyoruz. Samsung zaten senelerdir farklı tasarımla üretiyordu fakat genel kitleye hitap etmek için zorunda kaldılar.

Hocam, öncelikle çalıntı ya da değil, bence eski tasarımdan vazgeçilmemeliydi. "Tech Community" altındaki "uzmanlar" çubuk yok. Mikrofon kalitesi kötü (ben yeterli buluyorum) dediler, e adamlar çubuğu eklediler. Ekleyince kopya gibi görünmesin diye ellerinden geleni yaptılar ama bu sefer de aynı adamlar kopya diyor (sözüm size değil). Ben şahsen teknolojinin geldiği şu noktada artık hiçbir markaya kopya demiyorum. Yapılacak bir şey kalmadı gerçekten tasarım olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk yapan Apple değilden kastım Pro modelleri için. Kuyruklu tasarımı zaten kablosuz kulaklıklarla senelerdir görüyoruz. Samsung zaten senelerdir farklı tasarımla üretiyordu fakat genel kitleye hitap etmek için zorunda kaldılar.
Anlamadım neden böyle olunca genel kitleye hitap ediyorlar ki? Bence eskisi daha güzeldi